Ανανέωση:

Διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων περιφερειαρχών μέχρι την Παρασκευή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος.

Μιλώντας στον Sky o κ. Κόκκινος τόνισε πως το καλύτερο είναι μέσω του δημοσίου διαλόγου οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους υποψηφίους και να ενημερωθούν για τα προγράμματα τους.

Ο κ. Κόκκινος έκανε λόγο για απραξία της περιφερειακής αρχής και αδράνεια σε ότι αφορά την υλοποίηση σημαντικών και μεγάλων έργων αναγκαίων για τα νησιά.

Μίλησε για το μεταναστευτικό που είναι η αιτία της αγανάκτησης των κατοίκων στην Κω και την Λέρο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η σημερινή περιφερειακή αρχή δεν αντέδρασε με τον τρόπο που πρέπει σε μεγάλα θέματα όπως οι μειωμένοι συντελεστές του ΦΠΑ.

Επίσης ο κ. Κόκκινος αναφέρθηκε στο πάγωμα των διαδικασιών για τη δρομολόγηση υδροπλάνων στην απουσία αντιπλημμυρικών έργων στη μη υλοποίηση του έργου της γέφυρας στην Κρεμαστή και άλλα.

Από την παράταξη του κ. Κόκκινου εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, με το παρόν δελτίο τύπου αλλά και με δημόσιες δηλώσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε. όπου φιλοξενήθηκε σήμερα 22.5.2019, καλεί σε δημόσιο διάλογο (debate) τους πέντε (μαζί με τον ίδιο) υποψηφίους περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου.
Προσωπικά δηλώνει ότι δε βάζει «όρους», ούτε επιλέγει το μέσο ενημέρωσης που θα διοργανώσει το δημόσιο διάλογο, ούτε έχει προτίμηση για τους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν.
Θεωρεί ότι στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού, της Δημοκρατίας και της ορθής ενημέρωσης των πολιτών, πρέπει να διεξαχθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, προκειμένου η κοινωνία μας να εξάγει και τα σωστά συμπεράσματα.
Ο ίδιος και ο συνδυασμός του «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου», ζητά να προσέλθουν όλοι οι συνυποψήφιοι περιφερειάρχες (ακόμα κι αυτοί που εκφράζουν τα άκρα) και αναμένει τη δημόσια απάντησή τους στη δημόσια πρόσκληση που καταθέτει, ώστε αυτός να πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 24.5.2019 που υπάρχει η δυνατότητα.
Τα θέλουμε όλα στο φως και σεβόμαστε την αλήθεια και υπηρετούμε τους δημοκρατικούς θεσμούς.

 42 total views,  2 views today