Στο θέμα της επαναλειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου αναφέρεται με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος καθώς έχουν συμπληρωθεί 10 μήνες από την αναστολή λειτουργίας του.

«Οι ανακοινώσεις  για  την” μερική” λειτουργία του το καλοκαίρι και την ” καθολική” από τις  αρχές Σεπτεμβρίου δεν έχουν υλοποιηθεί.

Το οικονομικό πλήγμα που έχουν υποστεί οι κλάδοι της οικονομίας μας από την μη λειτουργία του Κτηματολογίου Ρόδου είναι σοβαρό  και καθημερινά διογκώνεται», υπογράμμισε ο κ. Κόκκινος.

Συμπληρώνονται δέκα(10)μήνες με αναστολή της λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου!

Οι ανακοινώσεις  για  την” μερική” λειτουργία του το καλοκαίρι και την ” καθολική” από τις  αρχές Σεπτεμβρίου δεν έχουν υλοποιηθεί.

Το οικονομικό πλήγμα που έχουν υποστεί οι κλάδοι της οικονομίας μας από την μη λειτουργία του Κτηματολογίου Ρόδου είναι σοβαρό  και καθημερινά διογκώνεται.

Με  αίσθημα ευθύνης και σεβασμό :

-στους εργαζόμενους/υπαλλήλους του Κτηματολογίου Ρόδου που παλεύουν να αρθεί το αδιέξοδο.

-σε αυτούς/ες που πλήττονται από την αναστολή των εργασιών του.

-σε εκείνους /ες που επιδιώκουν και αγωνίζονται έντιμα να βρεθεί λύση.

Απευθυνόμαστε και ρωτάμε αυτούς που ανέλαβαν την ευθύνη να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες και να επαναλειτουργήσει το Κτηματολόγιο Ρόδου :

-ποτέ επιτέλους οι υποσχέσεις και οι “βαρύγδουπες” ανακοινώσεις τους θα γίνουν πράξη?

-γιατί δεν ολοκληρώνονται οι διαδικασίες από τους υπεύθυνους ?

-ποιος υπονομεύει ή ποιος κωλυσιεργεί και την υλοποίηση των απαιτούμενων και συμφωνηθέντων  ενεργειών?

Έχουμε δηλώσει ότι με “ανούσιες φωτογραφίσεις” που θυμίζουν… Playmobil και προκαλούν κοινωνική οργή και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν άμεσες και συγκεκριμένες ενέργειες, το Κτηματολόγιο της Ρόδου δεν θα επαναλειτουργήσει!

Περιμένουμε  απαντήσεις από τα χείλη των υπευθύνων και…. ελπίζουμε η 10μηνη  μη λειτουργία του  Κτηματολογίου Ρόδου να μην γραφτεί στο βιβλίο…. Γκίνες!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ

 

 282 total views,  4 views today