“Το 2010 ξεκινήσαμε με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής, με όρεξη και αγάπη για τον τόπο μας, τη μεγάλη προσπάθεια για την πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού μας και της κάθε Κοινότητας ταυτόχρονα”

Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο κ. Νίκος Φώτης κάνοντας γνωστό ότι θα είναι εκ νεου στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει ο κ. Φώτης:.

Από τότε είμαι παρών, χωρίς διακοπή και πισωγυρίσματα, παλεύοντας με όλους τους συναδέλφους μου για το καλό του τόπου μας.
Πίστη μου είναι ότι οφείλουμε να τιμούμε τους συμπολίτες μας από όποια θέση μας τάξουν. Δεν είμαι της λογικής ή σύμβουλος ή φεύγω.
Χάσαμε, με ευθύνη της τότε δημοτικής αρχής, μια πολύ σημαντική περίοδο το 2010-2014 όταν έπρεπε να γίνουν πολλά στον ενιαίο δήμο και δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.
Το 2014 ως δημοτική αρχή και προσωπικά ως τοπικός σύμβουλος Αντιμάχειας ξεκινήσαμε τη μεγάλη προσπάθεια να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο κάνοντας μικρά και μεγάλα έργα που έχουμε ανάγκη.
Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, της οικονομικής κρίσης, του μεταναστευτικού και του σεισμού καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι.
Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και την περίοδο 2019-2023.
Το έργο που κάναμε στην Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι είναι η εγγύηση μας προς τους συμπολίτες μας.
Το 2014-2019, βάλαμε τα θεμέλια για την αλλαγή που είχε ανάγκη ο τόπος μας. Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη για την Αντιμάχεια και το νησί μας.
Δεν έχουμε δικαίωμα να γυρίσουμε πίσω.
Σ’ αυτή την προσπάθεια θα είμαι πάλι παρών καταθέτοντας την υποψηφιότητα μου στους συμπολίτες μου, με την αγάπη μου για τον τόπο μου, με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-2023.

 414 total views,  2 views today