“Η ουσιαστική Δημοκρατία οφείλει να συνενώνει τις πολιτικές φωνές του τόπου για την ευημερία και την πρόοδο. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα, είμαστε πάλι πολίτες ενεργοί που δουλεύουμε, ο κάθε ένας από την δική του θέση, για το κοινό καλό”
Αυτό υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωση στην οποία προέβη σήμερα η κ. Νατάσα Βενετοκλή που έδωσε τη μάχη των εκλογών με την παράταξη του κ. Μανώλη Γλυνού «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Αυτό που οφείλουμε να θυμόμαστε την επόμενη μέρα των εκλογικών αποτελεσμάτων τονίζει η κ. Βενετοκλή είναι ότι είμαστε σύσσωμοι και ενωμένοι, χωρίς ετικέτες, ενεργοί πολίτες μιας ουσιαστικής Δημοκρατίας.

«Ο πολίτης μιας Δημοκρατικής κοινωνίας δεν είναι απλά ένα πρόσωπο, αλλά είναι κυρίως μία δύναμη με άποψη, θέληση και προοπτική», τονίζει η κ. Βενετοκλή.

Αναλυτικά η κ. Βενετοκλή δήλωσε:

Αναμφισβήτητα, οι χθεσινές Εκλογές αποτέλεσαν ένα ηχηρό μήνυμα του τόπου μας, ένα μήνυμα που αποτυπώνει την ψυχική και ηθική στάση των ψηφοφόρων. Η ουσιαστική Δημοκρατία οφείλει να συνενώνει τις πολιτικές φωνές του τόπου για την ευημερία και την πρόοδο. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα, είμαστε πάλι πολίτες ενεργοί που δουλεύουμε, ο κάθε ένας από την δική του θέση, για το κοινό καλό.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τους συμπολίτες μου που με στήριξαν στον αγώνα μου και να καταθέσω τα συγχαρητήρια μου στην παράταξη του Γ. Χατζημάρκου ευελπιστώντας να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο του .

Ευχαριστώ την ανεξάρτητη παράταξη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου και τον επικεφαλής Μανώλη Γλυνο για το όμορφο ταξίδι ενός κοινού αγώνα και όλους τους συνυποψήφιους μου για την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα!

Αυτό που οφείλουμε να θυμόμαστε την επόμενη μέρα των εκλογικών αποτελεσμάτων είναι ότι είμαστε σύσσωμοι και ενωμένοι , χωρίς ετικέτες, ενεργοί πολίτες μιας ουσιαστικής Δημοκρατίας. Ο πολίτης μιας Δημοκρατικής κοινωνίας δεν είναι απλά ένα πρόσωπο, αλλά είναι κυρίως μία δύναμη με άποψη, θέληση και προοπτική.

 256 total views,  2 views today