Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Χ. Κόκκινος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου στις 23.1.2019 που περιελάμβανε βραβεύσεις και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, επεσήμανε τα εξής:

«Οι άδικες μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται την τελευταία δεκαετία, οδηγούν στη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, δημιουργούν νέους ανέργους και μετανάστες, και διαλύουν τον κοινωνικό ιστό και το κοινωνικό κράτος. Είναι χρέος όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις και να διεκδικήσουμε αυτά που χάσαμε, αλλά και αυτά που δικαιούμαστε. Στη νέα χρονιά να μεγαλώσουν οι διεκδικήσεις και αυτοί που αγωνίζονται. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να σταματήσουμε τα σχέδια της παρακμής, της οπισθοδρόμησης και της διαπλοκής. Η ελληνική κοινωνία αναζητά την ελπίδα και θετικά πρότυπα. Σ’ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, το συνδικαλιστικό κίνημα οφείλει να είναι πρωταγωνιστής και να υπερασπιστεί τα δίκαια εργασιακά και κοινωνικά αιτήματα και διεκδικήσεις.»

Ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις, παρέστη στις εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλυθιών των βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του παραρτήματος Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ «ΘΑΛΕΙΑ», του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Ο Άγιος Εφραίμ», του Αθλητικού Συλλόγου Ρόδου, ενώ σήμερα και αύριο θα παραστεί σε εκδηλώσεις του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

 1,094 total views,  5 views today