Στο πλαίσιο της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του CNN, ξεκίνησε να προβάλεται το διαφημιστικό βίντεο στο CNN Airport, και στο CNN Europe, Middle East and Asia.

Για τη νέα συνεργασία με το CNN, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής:

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν η πρώτη ελληνική περιφέρεια που συνεργάστηκε το 2015 με το CNN για την προβολή των τουριστικών της προορισμών. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετικά αποτελέσματα την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου στρατηγικού σχεδίου τουριστικής προώθησης, συνεχίζουμε την συνεργασία με το διεθνές δίκτυο στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής που εφαρμόζουμε. Πρωταρχικός μας στόχος η ανάδειξη του τουριστικού πλούτου του τόπου μας και των μοναδικών δυνατοτήτων του κάθε προορισμού ξεχωριστά.

Η προβολή του διαφημιστικού βίντεο προγράμματος έχει οριστεί από την 1η Νοεμβρίου 2018 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018 ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης του παραχθέντος βίντεο για μελλοντικές δράσεις προβολής.

 778 total views,  2 views today