Ο Στράτος Καρίκης παρουσιάζει το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ για τον τουρισμό τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ στο ξενοδοχείο Semiramis στη Ρόδο.

Σε μια ανοιχτή εκδήλωση με τη συμμετοχή πολιτών, φορέων και επιχειρηματιών του τουρισμού, ο Στράτος Καρίκης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που συνιστά ανατροπή του σημερινού μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης στο νησί που κατευθύνει τα οφέλη στους λίγους και όχι στους πολλούς.

Η Ρόδος θα κάνει στροφή στην ποιότητα, θα επενδύσει σε νέες μορφές τουρισμού, σε ένα νέο κοινό. Θα αφήσει πίσω της τη μονοκαλλιέργεια του all inclusive. Τα οφέλη από την τουριστική ανάπτυξη θα είναι για όλους και όχι για τους λίγους.

Το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ για τον τουρισμό θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα. Θα τεθεί άμεσα σε διαβούλευση, θα αναρτηθεί από την επόμενη μέρα στο διαδίκτυο για να καταθέτουν σχόλια και προτάσεις οι δημότες.

Θα συζητηθεί σε βάθος και σε όλες τις λεπτομέρειες με τους ανθρώπους του τουρισμού. Και θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα μας όσες προτάσεις το εμπλουτίζουν και το ενισχύουν.

Αυτό σημαίνει Ανοιχτός Δήμος, Συμμετοχή, Δημοκρατία.

 512 total views,  2 views today