Ανανέωση:

Για έβδομη χρονιά φέτος το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι τεταρτοετείς φοιτητές του καταφέρνουν κάτι που κανένα άλλο τμήμα ΑΕΙ στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει: να παράγουν κάθε μέρα δεκάλεπτες εκπομπές επαγγελματικού επιπέδου για τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ) οι οποίες μεταδίδονται καθημερινά σε εθνικό δίκτυο από την 1η ως τις 7 Οκτωβρίου!

Οι εκπομπές είναι ανταποκρίσεις από τη Λέσβο των κυριότερων γεγονότων που συμβαίνουν στο πλαίσιο του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Aegeandocs(www.aegeandocs.gr) που υποστηρίζεται σταθερά από το Πανεπιστήμιο Αιγαίουαπό τη ίδρυση του πρινεπτά χρόνια ως σήμερα. Συνεντεύξεις με σκηνοθέτες, καταγραφές εκδηλώσεων του φεστιβάλ, τρέιλερ ταινιών, αλλά και εικόνες από τη ζωή και τις ιδιαιτερότητες της στη Λέσβο βγαίνουν «στον αέρα» της ΕΡΤ2 κάθε βράδυ στις 00.40.

Την έρευνα, παρουσίαση, εικονοληψία, ηχοληψία και πρώτο μοντάζ κάνουν οι φοιτητές του τμήματος υπό την καθοδήγηση του επ. Καθηγητή σκηνοθεσίας του Τμήματος Γιάννη Σκοπετέα. Στη συνέχεια το postproductionολοκληρώνεται στο στούντιο του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας υπό την επίβλεψη του ΕΤΕΠ Αλέξανδρου Σπάθη .
Aναλυτικά, οι συντελεστές της εκπομπής είναι:

Παρουσίαση: ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Moντάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΟΥΒΑΛΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ
Διεύθυνση παραγωγής: ΔΑΡΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΡΙΑΡΑΣ ΘΥΜΙΟΣ, ΜΠΟΥΦΕΤΗ ΒΑΓΙΑ, ΤΣΕΤΣΟΣ ΙΑΣΩΝ
Εικονοληψία –Έρευνα – Παρουσίαση: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΗΛΙΑΝΝΑ, ΒΛΑΧΟΥΕΒΕΛΙΝΑ, ΔΑΡΑΣΟΦΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΠΕΤΡΟΣ, ΚΡΙΑΡΑΣΘΥΜΙΟΣ, ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣΟΡΕΣΤΗΣ, ΛΕΓΑΚΗΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΠΟΥΦΕΤΗΒΑΓΙΑ, ΜΠΡΟΤΖΑΚΗΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΠΟΡΗΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΕΤΟΣΙΑΣΩΝ, ΤΣΙΜΑΡΑΣΌΜΗΡΟΣ
Executiveproducer: ΓΙΑΝΝΗΣΣΚΟΠΕΤΕΑΣ, αν. καθηγητήςΤΠΤΕΠαν. Αιγαίου

 100 total views,  2 views today