Άγευστος ο “ανασχηματισμός” στο Δήμο Ρόδου

1318

Απόφαση διορισμού αντιδημάρχων εξέδωσε εκτάκτως ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν αλλαγές στο υφιστάμενο σχήμα της δημοτικής αρχής.

Με την νέα απόφαση του ο Δήμαρχος διατηρεί όλους τους Αντιδημάρχου του, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές επί των αρμοδιοτήτων τους.

Με την νέα απόφαση ο κ.  Σάββας Διακοσταματίου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προσόδων και Προμηθειών διατηρεί παράλληλα με τα καθήκοντα του στη Διεύθυνση Οικονομικών και την Οικονομική Επιτροπή,  την ελεγχόμενη στάθμευση και τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

Ο κ. Μιχάλης Παλαιολόγου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Τροχαίου Υλικού και Μηχανημάτων και Ανταπόκρισης στον Πολίτη στις Δημοτικές Ενότητες Λινδίων και Νότιας Ρόδου, διατηρεί τις διευθύνσεις Καθαριότητας και Τροχαίου Υλικού και παράλληλα αναλαμβάνει την εποπτεία για την εφαρμογή του ισχύοντος κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου και το συντονισμό των Γραφείων Συντήρησης Υποδομών, Πρασίνου και Καθημερινότητας συμπεριλαμβανομένων και των Έργων Αγροτικής Οδοποιίας των Τμημάτων Συντηρήσεων Καθημερινότητας ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο κ. Γιώργος Πόκκιας,Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Πρωτογενούς Τομέα και Επιχειρηματικότητας – Υποστήριξης Επενδύσεων και Απασχόλησης και Ανταπόκρισης στον Πολίτη Δ.Ε. Καλλιθέας, Αφάντου και Αρχαγγέλου διατηρεί τις έως σήμερα αρμοδιότητες του στις Διευθύνσεις Πρωτογενούς Τομέα, των θεμάτων της μέριμνας αδέσποτων ζώων και Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας με την εποπτεία λειτουργίας των δημοτικών και κοινοτικών αγορών, των εμποροπανηγύρεων, των ζωοπανηγύρεων, των χριστουγεννιάτικων αγορών και γενικά των υπαίθριων δραστηριοτήτων που αφορούν στο υπαίθριο εμπόριο και στις λαϊκές αγορές.

Ο κ. Τέρης  Χατζηιωάννου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων διατηρεί τις αρμοδιότητες που είχε ως σήμερα.

Η κα Άννα Ζωάννου, παραμένει Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο φύλων, Τρίτης Ηλικίας, ΑμεΑ και Εθελοντισμού όπως ομοίως και η κα Φλώρα Κρεμαστινού-Ροδίτη που παραμένει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου και εμφάνισης της πόλης.

Τις ίδιες αρμοδιότητες διατηρούν η κα Βασιλική Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου ως Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Διοίκησης και Ληξιαρχείου, η κα Μαρία Χατζηλαζάρου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο κ. Αγαπητός Πάλλας ως Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Ανταπόκρισης στον Πολίτη Δ.Ε. Καμείρου και Αταβύρου καθώς, ο Δημήτρης Τσίκκης ως Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών, ΚΕΠ, Διαφάνειας και Ανταπόκρισης στον Πολίτη Δ.Ε. Ιαλυσού και Πεταλούδων και ο Ιωάννης Κορωναίος ως Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.