Επεισόδιο σημειώθηκε στις φυλακές Γρεβενών, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

 Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός ήρθε στα χέρια, με  συγκρατούμενους του ενώ επιτέθηκε φραστικά σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Τα δυο περιστατικά τον βάζουν σε νέους μπελάδες αυτή τη φορά μέσα στις φυλακές.

Όλα αυτά έγιναν αφού ο νεαρός έχει επιστρέψει από την Ανακρίτρια στα Γρεβενά, στην οποία έδωσε όλους τους κωδικούς σε τηλέφωνα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και social media, προκειμένου να γίνει άρση απορρήτου.

Οδηγείται στο κελί του. Απευθύνεται σύμφωνα με πληροφορίες  με  προκλητικό τρόπο  σε 3 κρατούμενους:

«Με γ…… χθες το βραδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα».

Οι κρατούμενοι εξοργίστηκαν και ήρθαν  στα χέρια με τον Ροδίτη, που αν και δεν φέρει τραύματα, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Όταν μπήκε  στην πτέρυγα του έβρισε τον σωφρονιστικό υπάλληλο. Αυτό όμως θα  έχει ως συνέπεια να περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο όπου και   θα αποφασιστεί με τη συνδρομή και του Εισαγγελέα η ποινή που θα του επιβληθεί.

Όσα φώναξε  εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας στα Γρεβενά, έχουν εξοργίσει τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, που παλεύουν για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Ο νεαρός Ροδίτης συνεχίζει να ρίχνει την ευθύνη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στον Αλβανό συγκατηγορούμενο του.

Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι ο Ροδίτης, αλλάζει συνεχώς κελιά  στις φυλακές Γρεβενών γιατί οι συγκρατούμενοι παραπονιούνται για τη συμπεριφορά του και δεν τον αντέχουν.

 152 total views,  2 views today