Αναμονή τέλος. Η έναρξη των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών είναι γεγονός. Οι ηθοποιοί επέστρεψαν στο Διαφάνι, η πρώτη κλακέτα ακούστηκε και οι κάμερες ξεκίνησαν να γράφουν.

Τα νέα σκηνικά μάλιστα έχουν αρχίσει να στήνονται και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook την πρώτη φωτογραφία. Στη φωτογραφία που ανέβασε απεικονίζεται μια κουζίνα διακοσμημένη σε αποχρώσεις του λευκού και του πράσινου.

Στον νέο κύκλο τα γεγονότα εκτυλίσσονται στη δύσκολη εποχή της Χούντας.

Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων. Η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας στις «Άγριες Μέλισσες» θα φέρει και πάλι κοντά τους δύο πρώην εραστές, Δρόσω και Κωνσταντή, πιο ώριμους όμως από το παρελθόν και αποφασισμένους ν’ αφήσουν πίσω τους το μίσος και τον θάνατο που σκόρπισαν οι δικοί τους και οι ίδιοι και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα με την αδελφή της θα προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό στο μικρό Σέργιο και εκείνος δεν θα πηγαίνει κόντρα σε τίποτα, αφού είδε πως η διαμάχη δεν έκανε καλό σε κανέναν. Στην καρδιά του Σεβαστού υπάρχει ακόμα η Ασημίνα, όμως πια νιώθει μπλοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να τη διεκδικήσει. Η Σταμίρη σοκαρισμένη από το πόσο πολύ έχει επηρεάσει το νέο καθεστώς το χωριό της, όταν βλέπει τον Λάμπρο, τον Προκόπη, αλλά και τον Μπάμπη να στέλνονται στην εξορία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Αναλαμβάνει, λοιπόν, δράση στην Αντίσταση και παίζει τη ζωή της κορόνα γράμματα.

Πηγή: in.gr

 730 total views,  8 views today