Τελικά ήταν άκυρη η απόφαση που ελήφθη σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πριν λίγο καιρό για τις μισθώσεις των καταστημάτων στη Νέα Αγορά.
Η εισήγηση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Ρόδου, στην ουσία δικαίωσε τον επικεφαλής της παράταξης ΡΟΠΟΑΝ κ. Γιώργο Υψηλάντη που έχει ήδη προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για να ακυρώσει την απόφαση που είχε ληφθεί για την μη παράταση των μισθώσεων.

Μιλώντας σήμερα στο skyrodos.gr ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός τόνισε εκ νέου ότι το θέμα θα συζητηθεί ξανά σε επόμενη συνεδρίαση που θα προσδιοριστεί σε δύο εβδομάδες.

Ειδικότερα όπως τόνισε ο κ. Μανδρακός, η απόφαση που ελήφθη για τη μη παράταση των μισθώσεων δεν είναι έγκυρη γιατί δεν εξασφαλίστηκε η απόλυτη πλειοψηφία σε ότι αφορά τις ψήφους των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό συνέβη γιατί το θέμα τέθηκε προς συζήτηση στην διαδικασία της ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων είχαν αποχωρήσει από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατό να εξασφαλιστεί η απόλυτη πλειοψηφία.

«Η διαφορά ήταν επί της διαδικασίας και όχι επί της ουσίας», σημείωσε ο κ. Μανδρακός

 156 total views,  4 views today