Χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό, περί ποιας κίνησης πρόκειται αλλά και από πού προέρχεται, σήμερα εκδόθηκε μια ανακοίνωση την οποία μας απέστειλαν άγνωστοι, την ταυτότητα των οποίων αναζητούμε.

Είναι σαφές από το περιεχόμενο αυτής της πρώτης εμφάνισης πως θεωρείται πολιτική διακήρυξη, στην ουσία εναντίον και των δύο πλευρών του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση που λάβαμε

Σήμερα αποφασίσαμε, μια ομάδα ανθρώπων να χτυπήσουμε καμπάνα, να φύγουμε από τη μιζέρια του ωχαδερφισμού και να παραταχθούμε σοβαρά σε ένα άθλιο μέτωπο πολιτικών τσαρλατάνων που εμφανίσθηκαν από καιρό και διαφεντεύουν τις τύχες του τόπου μας χωρίς ιδέες, χωρίς πρωτοτυπία, με σαφή λογική διαχείρισης με ισολογισμούς, προϋπολογισμούς και καμένα από την συχνότητα εγκεφαλικών ερεθισμάτων πλάνα, άπιαστα και άβολα για το σήμερα και το αύριο του πολίτη!

Η εφαρμογή άσχετων «πρωτοτυπιών» που οι εφαρμοστές καταφέρνουν μόνο να επιβάλουν ξόδεμα δημόσιου χρήματος θα πρέπει να τελειώσει! 

Μια νέα πρόταση στηριγμένη στους τεχνοκράτες του τόπου, που θα πασχίζουν να προσφέρουν νέες ιδέες, είναι επιτακτική και αναπόφευκτη. Αφήνουμε τις αστειότητες που ως τώρα ίσχυαν στην μια ή στην άλλη πλευρά του Περιφερειακού συμβουλίου.

Ταυτιζόμαστε με το νέο, αγκαλιάζουμε το ριζοσπαστικό και αποτρέπουμε την ύβρη που ακολουθεί τώρα τον χώρο.

Αγκαλιάζουμε τους Δημοκράτες όπως πρέπει, για δημιουργία, ισότητα και ισοπολιτεία!

Σεβόμαστε αγώνες, φωνάζουμε για την δημοκρατία, χτυπάμε στη ρίζα τις ακραίες φωνές και τους ακραίους πολιτικούς τυχοδιώκτες: Φτάνει πια η παρωχημένη αντίληψη όσων κάνουν με tag #Μπροστά και μας γύρισαν χρόνια πίσω. Φτάνει και η όποια Συμμαχία που τελικά δεν έφερε παρά μόνο αρνητικές συνέπειες και παραπολιτική.

Η ώρα είναι τώρα για το μεγάλο ξεκίνημα του Ανέμου Αλλαγής.

Αυτόν τον Άνεμο Αλλαγής θελουμε όλοι!

 1,277 total views,  2 views today