Επεισοδιακή ήταν τελικά η σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν δεν επετράπη η είσοδος στην αίθουσα στους βουλευτές της ΝΔ κ. Βασίλη Υψηλάντη, Μίκα Ιατρίδη και Γιάννη Παπά. Ακόμη σημειώνεται πως η Μίκα Ιατρίδη έφυγε και επανήλθε με το Βασίλη Υψηλάντη ενώ ο Μάνος Κόνσολας βρίσκεται στην Κάλυμνο. Ο κ.Παπάς κάλυψε πλήρως τον κ. Χατζημάρκο, δικαιολογώντας πως ο περιφερειάρχης ήθελε να μιλήσει με τον κ. Σταϊκούρα για θέμα πολιτικής προστασίας!!

Πάντως η ενέργεια που έγινε από τον κ. Παπασταματίου εξ ονόματος της περιφερειακής αρχής, που απαγόρευσε την είσοδο στους βουλευτές,  εξόργισε τον κ. Υψηλάντη ο οποίος μπήκε τελικά στην αίθουσα, τονίζοντας προς την περιφερειακή αρχή πως δεν είναι ιδιοκτησία της τα γραφεία για να διώχνει από αυτά τους βουλευτές που εξελέγησαν από τους πολίτες και μάλιστα από την πλειοψηφία αυτών.

Ο κ. Υψηλάντης ανέβασε τους τόνους και στον υπουργό κ. Σταϊκούρα γιατί δέχθηκε τον αποκλεισμό του ενώ γι άλλη μια φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, Χατζημάρκος και η λοιπή δική του ομάδα έχει χάσει κάθε αίσθηση πολιτικής ακολουθίας προκαλώντας αντιδράσεις από παντού! Μάλιστα κατευθείαν βγήκε να διαψεύσει τον sky αν και όσοι ήταν παρόντες όσα εγιναν τα επιβεβαιώνουν πλήρως!

Οι συκοφάντες έχουν  ονοματεπώνυμο!

Μετά από τα όσα αναφέρουν με ανακοίνωση, όλοι αυτοί που επιτελούν …δημοσιογραφικό έργο θα τεθούν υπό την κρίση της δικαιοσύνης, για να πάψει αυτή η αθλιότητα.

ΟΛΟΙ όσοι ήταν παρόντες γνωρίζουν πως τα γεγονότα έγιναν όπως ο sky τα περιγράφει!

Πού είναι  ο κ. Υψηλάντης;

Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά η καθυστέρηση εισόδου, όπως αναφέρουμε! Χωρίς περαιτέρω σχόλια…

 3,144 total views,  4 views today