Έκδηλη η ανησυχία των τουριστικών παραγόντων της Ρόδου για τις εξελίξεις στον ΠΡΟΤΟΥΡ.

Σήμερα η καθοριστική συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου και Προέδρου του Οργανισμού  Φώτη Χατζηδιάκου.

Η συνεδρίαση γίνεται υπό το βάρος της επιστολής παραίτησης του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Νίκου Μπόνη, από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΡΟΤΟΥΡ, με ότι αυτό σηματοδοτεί για το μέλλον του οργανισμού.

Στόχος του δημάρχου παραμένει στον ΠΡΟΤΟΥΡ να ενεργοποιηθούν όλοι οι τοπικοί φορείς, κοινωνικοί εταίροι, σωματεία κ.λπ. καθώς πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο του και να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος στη σημερινή συνεδριάσει θα προσπαθήσει να είναι συγκαταβατικός, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, επιμένοντας ότι ο ΠΡΟΤΟΥΡ πρέπει να συνεχίσει, επί ίσοις όροις, την λειτουργία του, και να επανακαθορίσει την πορεία και την λειτουργία του Οργανισμού σε νέα βάση.

13:11 – Ο πρόεδρος της Ενωσης ξενοδόχων της Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δεν θα είναι σήμερα παρών στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού

13:15 – Ξεκίνησε η συνεδρίαση με παρόντα τα 8 από τα 15 μέλη του Δ.Σ.

Η φωτογραφία του Τάκη Χατζηγεωργίου από τη σημερινή συνεδρίαση

 308 total views,  2 views today