Πραγματοποιήθηκε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση του Α.Σ Ρόδος στο ξενοδοχείο Σεμίραμις. Εκεί βρέθηκαν περισσότεροι από 40 μέλη και είχαν την δυνατότητα να ακούσουν προσεκτικά τις σημαντικές αποφάσεις που ανακοίνωσε η νυν διοίκηση.

Η είδηση της ημέρας ήταν η ανακοίνωση αποχώρησης από την προεδρία του Αυγουστίνου Γιακάι. Θα παραμείνει πρόεδρος μέχρι την κανονική Γ.Σ. η οποία θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Όπως τόνισε θα παραμείνει ενεργό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο θα δώσει μάλιστα και μια σημαντική οικονομική ενίσχυση αλλά μέχρι εκεί.

Πλέον η Ρόδος μπήκε σε επικίνδυνα μονοπάτια με την έννοια ότι κάθε ημέρα που περνά δυσκολεύεται η κατάσταση ιδιαίτερα δε στο θέμα του έμψυχου υλικού μιας και οι καλοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με ομάδες και θα κλείσουν μη περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις συμβούν σε διοικητικό επίπεδο στα ελάφια.

Φυσικά ακέφαλη πλέον η Ρόδος θα πρέπει όσοι την αγαπούν πραγματικά να το δείξουν έμπρακτα και να μπουν στο νέο διοικητικό σχήμα που θα βγει ελπίζουμε σύντομα. Διαφορετικά αν δεν βρεθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί τότε η κατάσταση θα ξεφύγει και θα καταλήξει πάλι η ομάδα να ψάχνει παράγοντες με το κιάλι .

 294 total views,  2 views today