Επτά ασυρμάτους κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο σπίτι ενός Έλληνα διακινητή ναρκωτικών στην Κω και εξετάζουν το ενδεχόμενο να παρίστανε τον… συνάδελφό τους, καθώς είχε στην κατοχή του όπλο, αλλά και ένα παραποιημένο δελτίο ταυτότητας που έμοιαζε με ταυτότητα αστυνομικού!

Όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του υπόπτου μετά από αξιολόγηση στοιχείων, οι αστυνομικοί βρήκαν 60 φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, αλλά εκείνα που τράβηξαν την προσοχή τους ήταν ένα πιστόλι κρότου με 22 αβολίδωτα φυσίγγια, οι επτά αναλογικοί ασύρματοι και η πλαστή ταυτότητα, που έδειχναν ότι ίσως εμφανιζόταν ως αστυνομικός και συνεχίζουν την προανάκριση.

Επιπλέον, κατασχέθηκε μια συσκευή καταγραφής οπτικοακουστικού υλικού με κάρτα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων η οποία εστάλη για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, οπλοκατοχή, πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας των τηλεπικοινωνιών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Οδηγούσε με το πιστόλι δίπλα του στο Ηράκλειο

Σε μια περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας για να κάνουν έλεγχο και βρήκαν δίπλα του ένα πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα του. Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

 476 total views,  2 views today