Φαίνεται πως ο …Κούκος θα φέρει την …βαρυχειμωνιά στην τοπική Νέα Δημοκρατία, αφού με τα σχέδια που επί χάρτου κάνουν προηγούμενοι και νυν, δεν μπορούν παρά να αναστατώσουν περισσότερο την ήδη αναστατωμένη κομματική βάση!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χτες το βράδυ φαίνεται πως συμφωνήθηκε, την κ. Εφη Χαραλαμποπούλου να στηρίξουν ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο προηγούμενος, υπό τις ευλογίες βουλευτή που ως τώρα ήθελε να θεωρεί εαυτόν μακράν του παρασκηνίου.

Όμως λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων της οικογένειας Χαραλαμπόπουλου με την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρείται βέβαιο πως και άλλοι εκτός του βουλευτή θα ενδώσουν σε στήριξη, αν και η ρευστότητα στα κομματικά πράγματα έχει ήδη εξασφαλισθεί με την παρουσία άλλων δυό υποψηφίων προέδρων της ΝΟΔΕ. Σημειώνεται πως, κατά πληροφορίες που σήμερα μετέφερε στον σταθμό μας ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής πόλεως Ρόδου κ. Τσέρκης, το οργανόγραμμα αναμένεται να αλλάξει και σύντομα δεν θα υπάρχει ΝΟΔΕ αλλά άλλο, περισσότερο light και λιγοτερο κομματικό όργανο!

Κατά πληροφορίες μας ήδη συντάσσεται επιστολή με την οποία στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής θα ζητούν συμμετοχή στις αποφάσεις για διορισμούς και άλλα τινά, με αφορμή δυό περιπτώσεις που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί αλλά έχουν «ταυτοποιηθεί» για να τοποθετηθούν στη διοίκηση του Νοσοκομείου της Ρόδου. «Δεν γνωρίζω για ονόματα, θα έπρεπε είτε σαν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου είτε σαν πρόεδρος της Δημοτικής τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ να γνωρίζω ή να με έχουν ενημερώσει» ήταν το σχόλιο επί του θέματος, του κ. Τσέρκη στον sky.

Πάντως η επιστολή φαίνεται πως θα απευθύνεται και σε στελέχη εξ Αθηνών που το τελευταίο διάστημα έχουν μεριμνήσει για να ανακατέψουν και να διαλύσουν την κομματική συνοχή.

 210 total views,  2 views today