Ο επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στην Κω είχε σειρά συναντήσεων και επαφών.

Αναλυτικότερα το διήμερο 23 & 24 Νοεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ Μανώλης Γλυνός συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, καταστηματάρχες και πολίτες.

Κατά τις συζητήσεις διαπιστώθηκε η ανάγκη ώστε η Περιφέρεια να συνδράμει στην επίλυση διαχρονικών ζητημάτων όσο και των προβλημάτων που προέκυψαν σε αρχαιολογικούς χώρους και στις λιμενικές υποδομές από τον τελευταίο μεγάλο σεισμό.

Παράλληλα ο κ Γλυνός αναφέρθηκε στην ανάγκη ενός καινούργιου μοντέλου διοίκησης της Περιφέρειας, που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, σε συνεργασία και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγικούς φορείς.

Από την πλευρά τους οι Κώοι συνεργάτες και μέλη της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την εκλογική επιτυχία της Παράταξης, δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου.

Μετά το πέρας της περιοδείας ο κ Γλυνός επέτρεψε ακτοπλοϊκώς στη Ρόδο για να συνεχίσει τις επαφές και τις συναντήσεις με τόσο με πολίτες όσο και υποστηρικτές της περιφερειακής παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”.

 224 total views,  2 views today