΄Επιασαν δουλειά από νωρίς σήμερα   οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι κκ. Σάββας Καλαθενός και Βασίλης Υψηλάντης  που ανέλαβαν άμεσα  τα καθήκοντα τους μετά την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Ο κ. Βασίλης Ψυλλάκης είχε συνάντηση το πρωί με το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Καλυθιών ενώ ο κ. Σάββας Καλαθενός επισκέφθηκε  Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών που λειτουργούν στην πόλη.

«Έκανα επίσκεψη σε ορισμένα  ΚΕΠ συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας κ. Αυγερινού ο οποίος με ενημέρωσε για την λειτουργία των Κέντρων  Εξυπηρέτησης  Πολιτών. Μου μίλησε για τις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα», δήλωσε ο κ. Σάββας Καλαθενός .

Ο αντιδήμαρχος θα επισκεφθεί όπως δήλωσε στο skyrodos.gr και άλλα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών που λειτουργούν  στα χωριά.

«Αισιοδοξώ ότι  θα καταφέρω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα και τις νέες αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος», δήλωσε ο κ. Καλαθενός.

Σε ερώτηση για τους στόχους του ο  κ.Καλαθενός δήλωσε:

«Δεν με αγγίζει το γεγονός ότι είμαστε σε προεκλογική  περίοδο.  Θέλω να βοηθήσω τον τόπο και τη δημοτική αρχή για να προχωρήσει . Σαν γιατρός είμαι κοντά σους ανθρώπους και θέλω να τους βοηθώ και να λύνω προβλήματα», τόνισε ο αντιδήμαρχος.

Ο  Βασίλης Ψυλλάκης

Συνάντηση με το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Καλυθιών είχε σήμερα ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Ψυλλάκης.

Ο αντιδήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής   και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει άμεσα να γίνουν

«Κρίναμε ότι θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση τώρα στα τουριστικά σημεία του νησιού κάνοντας παρεμβάσεις ώστε να αποκατασταθούν ζημιές που έχουν προκληθεί και από την κακοκαιρία.  Έμφαση θα δοθεί στην περιοχή του Φαληρακίου στα σημεία όπου πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες», δήλωσε  στον Sky ο κ. Βασίλης Ψυλλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κικίλιας: Η καθολική χρήση μάσκας έχει πέσει στο τραπέζι των ειδικών

« Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα  προκειμένου ο αντιδήμαρχος να λάβει γνώση για τις παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες στην περιοχή  μας. Άμεσα όπως δεσμεύθηκε θα γίνουν εργασίες στην οδό Ερμού καθώς και σε άλλα σημεία στο Φαληράκι», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλυθιών κ. Μιχάλης Καφετζής.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Καλυθιών τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση και στον τομέα της καθαριότητας «Ζητήσαμε να αγοραστούν νέοι κάδοι για τα απορρίματα και να ξεκινήσουν οι εργασίες για τον καθαρισμό των τουριστικών σημείων της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας», είπε ο κ. Καφετζής.

 224 total views,  4 views today