Έπιασε δουλειά στην Ιαλυσό ο Μιχάλης Καφετζής

180

Δουλειά έχει ήδη πιάσει στην περιοχή ευθύνης του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για τη  Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού κ. Μιχάλης Καφετζής.

Μαζί με την κ. Στεφανία Στάγκα πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού επισκέφθηκαν το εργοτάξιο .

Για το θέμα η κ. Στάγκα ανέφερε τα εξής:

«Με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο της Δ.Ε. Ιαλυσού κ. Μιχάλη Καφετζή, επισκεφτήκαμε σήμερα το εργοτάξιο ,συζητήσαμε με τον προϊστάμενο καθημερινότητας και το εργατοτεχνικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα της καθημερινότητας».

Χθες με ανακοίνωση της η κ. Στάγκα καλωσόρισε τον κ Καφετζή και τον ενημέρωσε για την περιοχή ευθύνης του. Σε ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Καλωσορίζουμε στην Δ.Κ. Ιαλυσού τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για την Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού κ. Καφετζή Μιχάλη.

Ο κ. Καφετζής θα έχει την ευθύνη , τον προγραμματισμό , την εποπτεία , τον συντονισμό και την παρακολούθηση όλων των θεμάτων στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού του Δήμου Ρόδου και τον υπηρεσιών που εδρεύουν στην Δημοτική Ενότητα σε συνεργασία με την πρόεδρο της Δ.Κ. Ιαλυσού με κοινό στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Δ.Ε. Ιαλυσού προς το συμφέρον και όφελος των συμπολιτών μας.

Ενημερώθηκε για την εξέλιξη του τεχνικού προγράμματος για έργα και παρεμβάσεις που υλοποιούνται καθώς και για την σύνταξη μελετών και την ωριμότητα νέων , έτοιμα προς δημοπράτηση.

Έργα τα οποία μελετώνται και εκτελούνται τόσο από τον Δήμο Ρόδου με τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη καθώς και από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με Περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Κύριε Καφετζή καλή επιτυχία στο έργο μας!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάββα Χριστοδούλου για την άριστη συνεργασία στην Δ.Ε. Ιαλυσού και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στις Δ.Ε. Καμείρου και Νότιας Ρόδου .

Η πρόεδρος της Δ.Κ. Ιαλυσού , Στεφανία Στάγκα.