Ο πατέρας βρήκε νεκρό τον 34χρονο γιο του, Νίκο Γαϊτάνο στη Σορωνή

2653

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 34 χρονου Νίκου Γαιτάνου   που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στο δημοτικό διαμέρισμα Σορωνής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την ΕΛΑΣ τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ο πατέρας του, ο οποίος πήγε στο σπίτι όπου διέμενε.

Ο τραγικός πατέρας βρέθηκε μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα αφού είδε ότι το παιδί του είχε κτυπηθεί από  όπλο σε δύο σημεία στον θώρακα.

Επίσης το θύμα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο του, γεγονός που σημαίνει ότι πριν το θάνατο του προηγήθηκε πάλη με τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 34χρονος και κυρίως οι λόγοι.

Όπως έγινε γνωστό ο 34χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι. Η οικογένεια διέμενε μόνιμα στη Σορωνή  αλλά σε οικία που βρίσκεται σε άλλο σημείο του δημοτικού διαμερίσματος.

Τον τελευταίο καιρό ο 34χρονος έμενε στο συγκεκριμένο οίκημα που ανήκε στον  παππού της  οικογένειας. Ο ηλικιωμένος δεν έμενε σε αυτή την κατοικία αλλά στο οίκημα του ζεύγους  προκειμένου να τυγχάνει της φροντίδας τους.

Ο πατέρας ανησύχησε και μετέβη στο δεύτερο σπίτι  όταν διαπίστωσε  πως ο  γιός του δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 34χρονος ήταν σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και μάλιστα πήγαινε πολύ καλά, στην προσπάθεια του να ξεκόψει από τις ουσίες.

Τις συνθήκες ζωής του 34χρονου καθώς και τις συναναστροφές του κλήθηκαν να περιγράψουν στην ΕΛΑΣ οι δύο  τραγικοί γονείς.

Δόθηκε εντολή να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 34χρονου.

Την υπόθεση χειρίζεται η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.