Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής  για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό  θάνατο σήμερα το πρωί, σε σημείο κοντά στο Χαράκι ο Αλβανικής καταγωγής Αλέκο Μέρο.

Όπως έγινε γνωστό σε απόμερο  σημείο, που είναι κοντά στη διασταύρωση που οδηγεί στο “Χαράκι” βρέθηκε στις 07:00 το πρωί, καμένο αυτοκίνητο και εντός αυτού απανθρακωμένο πτώμα.

Εργαζόμενοι ξενοδοχείου της περιοχής είδαν το πρωί το αυτοκίνητο να φλέγεται και ενημέρωσαν τις αρχές.

Την πορεία του αυτοκινήτου μέχρι την ώρα που σταμάτησε στο απόμερο σημείο έχει καταγράψει κάμερα επιχείρησης, που λειτουργεί εκεί κοντά. Αυτό που αρχικά δείχνει το υλικό είναι το αυτοκίνητο να κινείται μετά να σταματά και να παίρνει φωτιά.

“Για να φανεί αν κάποιος κινείται από έξω και του βάζει φωτιά θα πρέπει το υλικό να αναλυθεί σε ειδικά εργαστήρια”, δήλωσε στο skyrodos.gr  ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Γιάννης Τσιτσικάς.

Ο έλεγχος της Πυροσβεστικής έδειξε πάντως ότι το αυτοκίνητο είχε λουστεί στην κυριολεξία εξωτερικά και εσωτερικά με εύφλεκτη ύλη, γεγονός που εξηγεί την έκταση της φωτιάς.

Οι αρμόδιες αρχές δηλαδή και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και της αυτοκτονίας.

Ο 56 χρονος άνδρας  που δούλευε στις οικοδομές, εικάζεται ότι  αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά όλα είναι ανοικτά.

” Μας ενημέρωσαν για το συμβάν εργαζόμενοι που νόμιζαν ότι έπιασε φωτιά στην περιοχή. Είδαν το αυτοκίνητο να φλέγεται. Όταν ήρθαν οι αρχές είχε καεί”, δήλωσε στο skyrodos.gr  από την κοινότητα Μαλώνας ο πρώην πρόεδρος κ. Τ. Καραγιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Στην Κάσο σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου

Ο χώρος αποκλείστηκε από την ΕΛΑΣ, ενώ μετέβησαν εκεί η Πυροσβεστική  το ΕΚΑΒ και ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς όλα τα ζωτικά του όργανα είχαν ήδη καεί.

Οι έρευνες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής,   είναι σε πλήρη εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

 278 total views,  2 views today