“Έφυγε” από τη ζωή ο συμπολίτης μας γνωστός νευρολόγος – ψυχίατρος Γιάννης Κλιάφας, σε ηλικία 76 ετών.

Ο Γιάννης Κλιάφας, είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου και είχε διατελέσει διευθυντής των αντίστοιχων κλινικών. Ψήφισμα εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για την απώλεια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του, θα γίνει τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των αυστηρών μέτρων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ

Στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, ενημερωθήκαμε σήμερα, για το θλιβερό γεγονός του θανάτου του Ιατρού Νευρολόγου-Ψυχιάτρου Ιωάννη Κλιάφα του Γεωργίου και της  Λαμπροθεάς, τέως μέλος του Ι.Σ.Ρ. με Α.Μ. 568 που έφυγε σε ηλικία εβδομήντα έξι (76) ετών.

Ο αείμνηστος ήταν ένας εξαίρετος και αγαπητός επιστήμονας της ιατρικής και ένας σπουδαίος άνθρωπος που το τραγικό άγγελμα του θανάτου του, σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου και στην κοινωνία της Ρόδου και των νησιών μας.

Ο εκλιπών Ιατρός διακρινόταν για τις ιδιαίτερες αρετές του, καθώς ήταν απλός, πράος, μειλίχιος και προσηνής και έχαιρε σεβασμού από όλους τους συναδέλφους. Ένας εξαίρετος  ιατρός που ήταν πάντα χαμογελαστός, καλοσυνάτος, γενναιόδωρος και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους, στους ασθενείς του και σε όλη την κοινωνία. Μας αφήνει ορφανούς από τη γλυκιά, ταπεινή και συνάμα επιβλητική παρουσία του.

Ο Ιατρός Ιωάννης Κλιάφας, πέρα από τις Ιατρικές υπηρεσίες, δραστηριοποιήθηκε και στον Ιατρικό Σύλλογο. Υπηρέτησε σε τρεις (3) συνεχόμενες θητείες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και προσέφερε τα μέγιστα από τις θέσεις του Ταμία και του μέλους του Δ.Σ. από το έτος 1987 μέχρι το έτος 1996.

 1,390 total views,  2 views today