Αγνωστοι επιτέθηκαν χθες το βράδυ στην Αριστοτελεία Δόγκα κοντά στο σπίτι της, ενώ η ίδια είχε εξομολογηθεί σε στενά της πρόσωπα ότι εδώ και μέρες δεχόταν απειλές και είχε ειδοποιήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων η εισαγγελέας Αριστοτελεία Δόγκα που ασχολήθηκε με τη δίκη Τοπαλούδη ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και μάλιστα τα χαρακτηριστικά της ήταν παραμορφωμένα. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν έναν ύποπτο άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Η επίθεση για προσωπική υπόθεση της Εισαγγελέως;

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σχετίζεται με προσωπική υπόθεση της Εισαγγελέως

Σε μία σύλληψη προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το βράδυ της Κυριακής η Εισαγγελέας της δίκης Τοπαλούδη, Αριστοτελεία Δόγκα, στην περιοχή της Κυψέλης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση, σύμφωνα τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σχετίζεται με  μία προσωπική υπόθεση της Εισαγγελέως.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας έμπαινε στο αυτοκίνητό της όταν την πλησίασαν άγνωστοι και τη χτύπησαν στο πρόσωπο. Η κυρία Δόγκα αιφνιδιάστηκε και όταν ξεπέρασε το σοκ μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έκανε καταγγελία.

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε η εκδοχή της ληστείας. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια.

 1,806 total views,  2 views today