Την κατάθεση του καταστατικού για τη λειτουργία της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ ζητούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεδομένου ότι σε  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 27 Ιανουαρίου,  θα κατατεθεί προς έγκριση η προγραμματική σύμβαση .

Ήδη σήμερα αντιπροσωπεία εργαζομένων της εταιρείας είχε  συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου και  τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Φλοσκάκη νομικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

“Ζητάμε να κατατεθεί προς έγκριση το καταστατικό της εταιρείας. Με δεδομένη την έγκριση της προγραμματικής από το περιφερειακό συμβούλιο,  θέλουμε να ολοκληρωθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα  η ετοιμασία και να πιάσουμε νωρίς δουλειά”, δήλωσε στο skyrodos.gr  ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ κ. Νίκος Ρεσβάνης.

Στους εργαζόμενους δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τη δημοτική αρχή ότι θα επισπευσθούν οι διαδικασίες για την κατάθεση του καταστατικού.

Η προγραμματική σύμβαση πάντως θα κατατεθεί προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 27 Ιανουαρίου όπως δήλωσε ο κ. Ευστρατίου.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας όμως αγωνιούν δεδομένου ότι η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το καταστατικό απαιτεί χρόνο.

 130 total views,  2 views today