Τις περιοδείες και τις επαφές του με τους πολίτες συνέχισε το σαββατοκύριακο ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας, ο οποίος μετά την Λέρο και την Κάλυμνο, επισκέφθηκε την Νίσυρο, την Κω και με την επιστροφή του συνέχισε τις περιοδείες του σε χωριά της Ρόδου.

Κατά την επίσκεψή του στην Κω, συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά τον οποίον συνεχάρη για την νίκη του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, όπως επίσης και με τους νέους προέδρους των Δ.Κ. Καρδάμαινας και Κεφάλου.

Στην Νίσυρο συναντήθηκε με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο κ. Χριστοφή Κορωναίο και νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και συζήτησαν για θέματα ευρείας ανάπτυξης του νησιού.

Και στα δύο νησιά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, να ανταλλάξουν απόψεις και να τους ενημερώσει για τις θέσεις του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ που αφορούν στη νησιωτικότητα.
Με την επιστροφή του ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας, συνέχισε τις περιοδείες σε χωριά της Ρόδου. Επισκέφθηκε τις δημοτικές κοινότητες Μονολίθου, Απολακκιάς, Σιαννών, Αγ. Ισιδώρου, Εμπωνας, Λάρδου, Λαέρμων, Ψίνθου, Απολλώνων, ενώ παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την Μεσαιωνική Γιορτή του Κάστρου Κρητηνίας καθώς και στην εκδήλωση αποφοίτησης που διοργανώθηκε από το Λύκειο Αφάντου.

Σε όλες τις επισκέψεις του ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ συνάντησε θερμό κλίμα και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 7 Ιουλίου για να ενδυναμώσουν το Κίνημα Αλλαγής:

«Τα Δωδεκάνησα, η χώρα χρειάζονται μια ισχυρή προοδευτική δύναμη κι αυτή είναι το Κίνημα Αλλαγής. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε το Σχέδιο Ελλάδα, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Η Νησιωτικότητα δεν είναι ευχολόγιο, για εμάς στο Κίνημα Αλλαγής είναι βασικό πολιτικό πρόταγμα. Για μας η ρήτρα νησιωτικότητας, οι διακριτές πολιτικές για τα νησιά μας, είναι αναπόσπαστο στοιχείο κάθε σχεδιασμού μας» δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήταςολοκληρώνοντας την περιοδεία του, επαναλαμβάνοντας ότι αδιαπραγμάτευτη θέση του ΚΙΝ.ΑΛ. είναι η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, σημειώνοντας ότι η εφαρμογή του μεταφορικού ισοδυνάμου δεν καλύπτει το αυξημένο κόστος διαβίωσης που προέκυψε από την κατάργησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή από τον Φ. Χατζηδιάκο

 

#twra_mazi #vaioskalopitas #kinima_allagis #Dodecanisa

 

 

 136 total views,  2 views today