Την εκτίμηση ότι θα κινηθεί η νέα τουριστική σεζόν και με ενδεχόμενη επιμήκυνση μέχρι το Νοέμβριο, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Ταρασλιάς μιλώντας στον sky.

Υποστήριξε μάλιστα, ότι οι φίλοι της Ρόδου τόσο από τη Γερμανία, όσο και από τις σκανδιναβικές χώρες, όπως εκδηλώνεται μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έχουν μία τεράστια επιθυμία να επισκεφθούν τη Ρόδο. “Αυτοί που μας αγαπάνε, θα έρθουν. Ο κόσμος θα έρθει, το ζητούμενο είναι πότε θα καταλαγιάσει η πανδημία…”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ταρασλιάς υποστήριξε ότι υπάρχει μία γενικότερη ανησυχία και μία πίεση στον Τουρισμό. “Κι εδώ είναι μια στιγμή που πρέπει να είμαστε όλοι ψύχραιμοι. Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήσαμε για πρώτη φορά μέσω διαδικτύου, την ΙΤΒ του Βερολίνου, τη διεθνή έκθεση Τουρισμού, όπου στοχευμένα και οργανωμένα από τη Ρόδο, μέσω chating και τηλεδιασκέψεων στην πλατφόρμα των Γερμανών, να συνομιλήσουμε με τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Τουρισμό, τους πράκτορες κλπ. που θέλουν να “αγοράσουν” Ευρώπη, άρα και Ελλάδα και Ρόδο και να τους προβάλλουμε το νησί. Είχαμε φροντίσει να έχουμε στα γραφεία μας Γερμανόφωνους για να είναι αμεσότερη η επικοινωνία.

Στοχεύουμε να αναδείξουμε τη Ρόδο και μέσα από σεμινάρια διαδικτυακά όχι μόνο σαν family resort, αλλά να προβάλλουμε τη Ρόδο και μέσα από τα δάση της, τα μονοπάτια της, τον καταδυτικό τουρισμό και όλα αυτά που κάνουν το προϊόν πιο ολοκληρωμένο και πιο προσιτό και μάλιστα κατά την περίοδο της πανδημίας”, είπε καταλήγοντας.

 

 509 total views,  2 views today