Ακρωτηριάστηκαν τέσσερα δάχτυλα του 13χρονου στη Σύμη

66

Για ακόμα μία χρονιά δεν έλειψαν οι  τραυματισμοί  ακομη και μικρών παιδιών  από βεγγαλικά   που έπεσαν το βράδυ της Ανάστασης.

Η κατάσταση του 13χρονου από τη  Σύμη που τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας την ώρα της  Ανάστασης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, που χειρουργήθηκε κρίνεται σοβαρή καθώς χρειάστηκε να ακρωτηριαστούν τέσσερα δάχτυλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα και πήγε ελικόπτερο στο νησί και από εκεί με μια μικρή στάση στη Ρόδο, ο 13χρονος μεταφέρθηκε με αεροσκάφος στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Ο 13χρονος υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και συγκεκριμένα στις φάλαγγες τεσσάρων δαχτύλων, ενώ φέρει και τραύμα στο πρόσωπο από την κροτίδα. Ο 13χρονος μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» και βρίσκεται στη διαδικασία αποκατάστασης.

Στο σημείο που έσκασε η κροτίδα υπήρχαν παιδικά καρεκλάκια με μωρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο 13χρονος την ώρα που βρίσκονταν με τον πατέρα του στο προαύλιο της εκκλησίας, μία κροτίδα έσκασε πάνω του με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δάχτυλα του δεξιού του χεριού και να υποστεί σοβαρό θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο.

Δίπλα ακριβώς από το σημείο που σημειώθηκε το θλιβερό περιστατικό, όπως δήλωσαν κάτοικοι της Σύμης, βρίσκονταν παιδικά καρεκλάκια με δύο μωρά!

Υπενθυμίζεται ότι και ένα 14χρονο αγόρι στο Αγκίστρι υπέστη πολλαπλά εγκαύματα και ακρωτηριασμό δακτύλων στο αριστερό χέρι από κροτίδα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται.