Αλέξανδρος Κολιάδης: Από υποψήφιος με τον Χατζημάρκο, υποψήφιος Δήμαρχος!

292

Ευλογα ερωτήματα και αλήθειες για την κατάσταση που διαμορφώθηκε προεκλογικά, από την οποία δήμαρχος εξελέγη ο κ. Κολιάδης, τίθενται και αναφέρονται σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος χτες στην Δημοκρατική .

Το ουσιαστικό και πραγματικά πολιτικό ενδιαφέρον βγαίνει από την ερώτηση που ετέθη για τις προθέσεις και πώς ο κ. Κολιάδης πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Ο ίδιος αναφέρεται στην αρχική του απόφαση να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον περιφερειάρχη, φανερώνοντας την σχέση που είχε.

Φανερώνει ακόμη πως ο περιφερειάρχης και ο νυν δήμαρχος δεν είχαν από τότε – μήνες πριν από τις εκλογές – τις αρχικές σχέσεις τους, που φανερώθηκαν με την ρήξη στην προεκλογική αλλά και στην μετεκλογική περίοδο.

Το απόσπασμα της χτεσινής συνέντευξης στην Δημοκρατική

Δεν σας κρύβω ότι είχα αποφασίσει να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου.
• Αυτή ήταν η αρχική σας απόφαση;
Ναι, αυτή ήταν η απόφαση και είχα ήδη συζητήσει και με τον περιφερειάρχη.
• Και πώς από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος αποφασίζετε να είστε υποψήφιος δήμαρχος;
Μαζευτήκαμε 5 – 6 άνθρωποι…
• Φίλοι;
Ναι, καθαρά φίλοι ούτε παράγοντες ούτε άνθρωποι της πολιτικής, που με προέτρεψαν λόγω και της προηγούμενης θητείας μου στον Δήμο Ρόδου και με δεδομένο ότι η κοινωνία ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε την αλλαγή, να ηγηθώ μιας προσπάθειας για τον Δήμο Ρόδου. Οι πέντε φίλοι έγιναν δέκα και ξαφνικά αυτοί οι άνθρωποι έγιναν και ο πρώτος πυρήνας της παράταξης.

Ο κ. Κολιάδης με λίγα λόγια φανερώνει τις προθέσεις, τον τρόπο που θα διοικήσει και τις πιθανές δεσμεύσεις που έχει, με τον κ. Χατζημάρκο.