Η πολύκροτη υπόθεση του Ενεργειακού γραφείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που οδηγήθηκε ως το Εφετείο Δωδεκανήσου, συζητήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ρόδου.

Με τη σημερινή διαδικασία πανηγυρικά αθωώθηκε ο Χαράλαμπος ΚΟΚΚΙΝΟΣ που ως γνωστόν επί σειρά χρόνων δέχθηκε το πολιτικό Μπούλιγκ του περιφερειάρχη και των συνοδοιπόρων του, σε μια απίστευτη προσπάθεια πολιτικού εξοστρακισμού του πρώην περιφερειάρχη.
Με την σημερινή αθωωτική απόφαση είναι βέβαιο πως αλλάζουν τα πολιτικά δεδομένα και αλλάζει άρδην η πολιτική ισορροπία στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
Σημειώνεται πως για την υπόθεση σήμερα στα δικαστήρια της Ρόδου συνήγοροι υπεράσπισης ήταν οι κ Μαντάς και Στέλιος Αλεξανδρής ενώ για τον κ Χατζημάρκο δικηγόρος ήταν ο κ Κούγιας.

Ο κ. Αλεξανδρής μιλώντας στον sky τόνισε πως η απόφαση είναι μια δικαίωση για τον Χαράλαμπο Κόκκινο που πάλευε για να αποδείξει την αθωότητα του.

Κατά τις πληροφορίες με τη λογική της πολιτικής βεντέτας, ο κ. Χατζημάρκος θέλει να ασκήσει αναίρεση στον Αρειο Πάγο. Από την άλλη, σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται πλέον οι υπερασπιστές του περιφερειάρχη οι οποίοι χωρίς αιδώ κατηγορούσαν τον κ. Κόκκινο και τώρα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για την βάναυση, προκλητική και απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη ο πρώην περιφερειάρχης από λεγόμενα και γραφόμενα τους.

 1,142 total views,  2 views today