Δρομολογήθηκε από την Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES το πλοίο HELLENIC HIGHSPEED, στη νέα γραμμή Πειραιάς-Μύκονος- Άγιος Κήρυκος-Λέρος.

Η νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λέρου, που αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής Λέρου θα έχει ορίζοντα τεσσάρων μηνών, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 2 Ιουλίου έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, ενώ το πλοίο θα εκτελεί δρομολόγια καθημερινά εκτός Σαββάτου, με διανυκτέρευση στη Λέρο, όπως παρακάτω.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλοίο HELLENIC HIGHSPEED, ανήκει στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, μέλος της Κοινοπραξίας BLUE STAR FERRIES. Ναυπηγήθηκε το 1996, ταξιδεύει με ταχύτητα 34 κόμβων και μπορεί να φιλοξενήσει 724 επιβάτες και 175 οχήματα.

Για αυτή την ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη, ο Δήμαρχος Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, στην Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES και ειδικότερα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεοδωράτο Διονύση, ο οποίος ως φίλος της Λέρου, στέκεται πάντοτε στο πλευρό μας, δίνοντας λύση στα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

 285 total views,  2 views today