Το προσεχές  Σαββατοκύριακο, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί επίσημα από το ΣΥΡΙΖΑ η παροχή στήριξης στη παράταξη του Στράτου Καρίκη για τις  δημοτικές εκλογές.

Η ανακοίνωση θα γίνει μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος  όπως ανέφερε σήμερα ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστολίδης.

«Η επίσης ανακοίνωση του κόμματος για τη στήριξη προς τον κ Στράτο Καρίκη στις εκλογές θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο» είπε ο κ. Αποστολίδης.

Σε ερώτηση σχετικά με το πρόσωπο που μπορεί να στηρίξει για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο  ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αποστολίδης άφησε… όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά δημιουργώντας απορίες αφού πριν  λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστή η είδηση για την στήριξη του κ. Μανώλη Γλυνού.

«Είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Δεν μπορώ να προβώ ακόμη σε ανακοινώσεις για πρόσωπα», ανέφερε ο κ. Αποστολίδης.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμη ότι θα υπάρξουν προτάσεις υποψηφίων του κόμματος  και για τα τοπικά συμβούλια.

«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είμαι και εγώ υποψήφιος.  Το που θα ξεκαθαριστεί αργότερα», τόνισε .

Σε ερώτηση σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις εθνικές εκλογές ο κ. Αποστολίδης δήλωσε πως είναι νωρίς ακόμη για αυτό.

 198 total views,  2 views today