Μέχρι την επόμενη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του στη θέση του διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ο κ. Χρήστος Ροιλός.
Η σχετική απόφαση για την τοποθέτηση του αναμένεται να αναρτηθεί αύριο.

Ωστόσο ο κ. Ροιλός έχει ήδη ξεκινήσει να ενημερώνεται για τα προβλήματα στις υγειονομικές δομές. Μελέτησε την έκθεση που του έχει κοινοποιηθεί από την απερχόμενη διοίκηση του νοσοκομείου Ρόδου και είναι γνώστης ήδη των ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παρόλα αυτά όταν μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναλάβει τα καθήκοντα του θα ξεκινήσει κύκλο συναντήσεων για να ενημερωθεί εκτενώς για τις ελλείψεις.

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Σεισμολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.Έχει εργαστεί ως Γεωλόγος μελετητής Υδροηλεκτρικών Έργων και ως υπεύθυνος Σεισμολόγος στον τομέα Ελέγχου Ασφάλειας και Σεισμικής Παρακολούθησης Φραγμάτων.
Ασχολείται με την πολιτική από το 1984. Ως φοιτητής διετέλεσε πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ και μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

Την περίοδο 1991-1994 ήταν μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και στέλεχος του Τομέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.
Το 1995 ήταν υποψήφιος πρόεδρος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, στο 3ο Συνέδριό της. Ίδρυσε το φιλελεύθερο forum νεολαίας «Πρόβα Πολιτικής». Το 1997 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με το συνδυασμό του Δ. Αβραμόπουλου στις Δημοτικές Εκλογές του 1998. Από το 2000 έως το 2005 ήταν σύμβουλος του Δ. Αβραμόπουλου στο Δήμο Αθηναίων και στη συνέχεια στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σαντορινιός: Η Κυβέρνηση παίζει κρυφτούλι με την «ιστορική» Συμφωνία των Πρεσπών

Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης» και Αντιπρόεδρος της εταιρείας «Ελληνικό Καζίνο Κέρκυρας». Τον Απρίλιο του 2005 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού ‘Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάτρα 2006’ και το 2007 ολοκλήρωσε το έργο με την οριστική εκκαθάριση του Οργανισμού.

Από το Φεβρουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2008 ήταν Διοικητής του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Το Σεπτέμβριο του 2008 άνέλαβε τη θέση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ‘Αττικόν’.
Επίσης, έχει διατελέσει εκτελεστικός Σύμβουλος στην Εταιρεία «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα».

 1,152 total views,  2 views today