Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών 70 – 74 ετών.

Επιπλέον, αρχές Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει και ο εμβολιασμός της ηλικιακής ομάδας 65-69 ετών, καθώς η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων προβλέπεται να ανοίξει άμεσα.

Απρόσκοπτα εν τω μεταξύ συνεχίζονται στη Ρόδο οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, που έχουν φθάσει τους 12.000, όπως δήλωσε στον sky ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Ρουμάνης.

Στο νοσοκομείο στο 1ο εμβολιαστικό κέντρο χορηγείται το εμβόλιο της Pfizer ενώ στο 2ο το εμβόλιο της AstraZeneca.

Στο Κέντρο Υγείας Ρόδου, δηλαδή στον ΕΦΚΑ χορηγείται το σκεύασμα της Pfizer και στο κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου της AstraZeneca.

Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιο εμβόλιο θα χορηγείται στον Έμπωνα από τις αρχές Απριλίου, οπότε και θα λειτουργήσει νέο εμβολιαστικό κέντρο, το 5ο κατά σειρά στο νησί.

Στο Νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύονται σήμερα έξι ασθενείς με κορωνοϊό, όπως δήλωσε στον sky ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γρηγόρης Ρουμάνης. “Πρέπει να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα”, δήλωσε σχετικά, αποδίδοντας την έξαρση νέων μολύνσεων των τελευταίων ημερών στην Καθαρά Δευτέρα, σημειώνοντας ότι το εφόδιο μας επί του παρόντος έναντι της πανδημίας, είναι το εμβόλιο.

 1,989 total views,  4 views today