Στις 7 Αυγούστου θα ανοίξει τις πύλες της η 55η Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 του μήνα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον sky ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής Μιχάλης Δράκος, το εκθεσιακό κέντρο φέτος θα λειτουργήσει με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, λόγω covid-19, παρουσία γιατρού, με θερμομέτρηση κατά την είσοδο, περιορισμένο αριθμό επισκεπτών και χρήση μάσκας.

Σε σχέση με πέρυσι, μειωμένος θα είναι και ο αριθμός των εκθετών αφού από τα 110 περίπτερα που λειτούργησαν το 2019, φέτος θα στηθούν περίπου 70 με 80, με μείωση και των εκθετών που θα έρθουν από τη Βόρειο Ελλάδα.

Αναμφισβήτητα η Έκθεση Κρεμαστής αποτελεί κορυφαίο κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό γεγονός για τη Ρόδο. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα επίδειξης, επί τόπου πώλησης, αλλά και δυναμικής προώθησης των προϊόντων τους σε εμπορικούς αντιπροσώπους και επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου.

Ο κ. Δράκος τόνισε ότι με βάση τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα, η τελετή των εγκαινίων την Παρασκευή θα γίνει κανονικά, τηρουμένων των μέτρων προστασίας, αν εντωμεταξύ δεν έχουν αλλάξει οι κυβερνητικές αποφάσεις.

Επίσης εξέφρασε τον προβληματισμό του ως προς το συνωστισμό που θα παρατηρηθεί κατά την προσέλευση των πιστών για να προσκυνήσουν στην εκκλησία της Παναγίας Καθολικής στην Κρεμαστή τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και γι αυτό είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον εφημέριο του ναού και την Αστυνομία, ως προς τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.

 5,367 total views,  20 views today