Στην άμεση αντικατάσταση του εκκαθαριστή που είχε την ευθύνη για τη ΡΟΔΩΝ ΑΕ προχωρά ο δήμος Ρόδου.

Παράλληλα εναντίον  του θα ασκηθούν ένδικα μέσα όπως ζήτησε ο δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Αυτό εισηγήθηκε στην τοποθέτηση του κατά τη συζήτηση του θέματος που αφορούσε τη ΡΟΔΩΝ ΑΕ  ο δήμαρχος κ . Αντώνης Καμπουράκης.

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο δήμαρχος είχε αναφερθεί πολλές φορές στις αναφορές του εκκαθαριστή περί κλοπής στοιχείων της εκκαθάρισης από το δημοτικό μέγαρο.

“Προχωράμε στο διορισμό τριών εκκαθαριστών και στην τοποθέτηση άλλων ορκωτών λογιστών ( από τις γνωστές εταιρείες).Επίσης ζητάμε  άμεσα εκκίνηση έρευνας για να μάθουμε  τι συνέβη εδώ και χρόνια. Θέλουμε  κρυστάλλινη διαχείριση. Καμιά ανοχή και αναβολή με ελπίδες.  Οι εκκαθαριστές θα είναι οι κκ.  Δημήτρης  Παρπέρης, ο κ.  Σπυρόπουλος  κ. Θεοδόσης Μαρκουλής. Ζητούμε επίσης,  να  φύγει ο εκκαθαριστής από το δημοτικό μέγαρο και η νομική υπηρεσία θα  ασκήσει κάθε ένδικό μέσο εναντίον του”, τόνισε  κ. Καμπουράκης και πρόσθεσε πως σε ένα μήνα θα πρέπει να του  έχουν υποβληθεί οι εισηγήσεις των ορκωτών για τη ΡΟΔΩΝ ΑΕ .

Επίσης όλα τα αρχεία που αφορούν την υπό εκκαθάριση εταιρεία θα μεταφερθούν σε άλλους χώρους  όπως επισημάνθηκε στη συνεδρίαση.

Με την πρόταση του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη συμφώνησε ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

 

 

 506 total views,  4 views today