Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 επισκέφθηκαν το Γραφείο Δημάρχου  ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ.  Βασί λειος Ζήκας Βασίλειος , το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχαήλ  Παυλούς  , η Πρόεδρους του  Συλλόγου Νέων Λέρου κα. Άννα  Ασβεστά και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Αντώνιος  Μπίλλης .

Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης, στην οποία συμμετείχε  η Πρόεδρος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ.  Μαριέττα Καννάρη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νεκτάριος Κοκκώνης  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία του γυμναστικού συλλόγου νέων και την άμεση επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας και η Πρόεδρος κ. Κανάρη ενημέρωσαν τον  Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για τις εργασίες αποκατάστασης των γηπέδων ποδοσφαίρου και τέννις, όπως και για την πορεία κατάθεσης του φακέλου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής που αφορά την αποκατάσταση του γηπέδου στίβου και μπάσκετ στον Πλάτανο μέσω του προγράμματος ‘’ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’’.

Ο κ. Κόλιας ενημέρωσε για την παραλαβή ειδικού στρώματος για τους αθλητές άλμα επί κοντώ, το οποίο θα παραδοθεί εντός των επόμενων ημερών καθώς επίσης και για παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για εργασίες αποκατάστασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου στίβου στον Πλάτανο.

Σημαντικό κομμάτι της συζήτησης, ήταν η απόφαση που λήφθηκε από κοινού\ και αφορά, τον Συμπατριώτη , Κορυφαίο και Σύγχρονο Αθλητή κ. Ιωάννη  Βιρβίλη  ο οποίος πρέπει να βραβευτεί και να τιμηθεί. Ακόμη, λόγω της πανδημίας δεν θα διεξαχθούν φέτος οι αγώνες «Λέρια και Παπαντωνάκεια.»

Τέλος επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η άριστη συνεργασία του Δήμου Λέρου με τη Διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την Πρόεδρο και τα μέλη του Γ.Σ.Ν. Λέρου, που έχει ως αποτέλεσμα την άθληση των νέων του νησιού   με ασφάλεια και τη συμμετοχή περισσότερων.

 

 143 total views,  2 views today