Να πέσει άπλετο φως στη δράση εκείνων που εκφόβιζαν τρομοκρατούσαν και βίαζαν νεαρά κορίτσια στη Ρόδο ζητά η οικογένεια της 19χρονης κοπέλας που είναι μεταξύ των γυναικών που πείραξαν.

“Θέλουμε να τιμωρηθούν οι δράστες με τον πιο αυστηρό τρόπο. Να ακούσει η δικαιοσύνη τη φωνή μας, να αγουγκραστεί τον πόνο μας και να κάνει αυτό που πρέπει” δήλωσε στο skyrodos.gr η αδελφή της 19χρονης.

Η γυναίκα προχωράει περισσότερο και ζητά, να φωτιστεί περισσότερο η υπόθεση και να βγουν στο φως όσα έχουν κάνει οι νεαροί.

“Η δική μας υπόθεση, θέλουμε να αφυπνίσει κόσμο. Αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες που έγιναν θύματα τους, που κακοποιήθηκαν ή βιάστηκαν να βγουν και να το πουν στις αρχές. Να προχωρήσουν σε καταγγελίες” ,τόνισε η γυναίκα.

Όπως αναφέρθηκε μετά την αποκάλυψη η οικογένεια ζει το δικό της δράμα. Μπορεί η υπόθεση να πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης χάρη στην γρήγορη και καίρια παρέμβαση όλων των αρχών που έχουν την ευθύνη αλλά η 19χρονη κοπέλα που υπέφερε στα χέρια των δύο δραστών υποφέρει.

“Η αδελφή μου υποφέρει. Μερικές φορές μοιάζει ήρεμη. Και εκεί ξεσπάει σε κλάματα γιατί δεν μπορεί να ξεχάσει όσα πέρασε. Και πως να ξεχάσει άλλωστε. Δεν μπορεί να κοιμηθεί πετάγεται στον ύπνο της. Εμείς είμαστε κοντά της. Προσπαθούμε και όλη τη διάρκεια του 24ωρου, να μην την αφήνουμε μόνη της. Τόσο το πρωί όσο και το βράδυ είναι πάντα κάποιος δίπλα της. Δεν την αφήνουμε μόνη ούτε όταν κοιμάται”, λέει η αδελφή της κοπέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Με λοστό και καλέμι άνοιξε στα χωριά μας 14 μαγαζιά σε 25 μέρες

Για να ξεπεράσει όσα πέρασε η κοπέλα παρακολουθείται στενά από δύο γιατρούς ψυχιάτρους.

Δίπλα στην οικογένεια και την κοπέλα είναι η δικηγόρος κ. Μαρία Κρικοπούλου.

 176 total views,  4 views today