Αξίζουν συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την εξάρθρωση του κυκλώματος που έκλεβε καλώδια ηλεκτροφωτισμού στη Ρόδο

140

Συγχαρητήρια δίνει  η διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας  Ν. Αιγαίου στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και συστηματική δουλειά κατάφεραν να εξαρθρώσουν εξαμελές κύκλωμα που αφαιρούσε καλώδια δημοσίου ηλεκτροφωτισμού από το οδικό δίκτυο και επιχειρήσεις του νησιού. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Αξίζουν δημόσια συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και συστηματική δουλειά κατάφεραν να εξαρθρώσουν εξαμελές κύκλωμα που αφαιρούσε καλώδια δημοσίου ηλεκτροφωτισμού από το οδικό δίκτυο και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ρόδου και του Αρχαγγέλου, προκαλώντας κίνδυνο στην ασφαλή κυκλοφορία και σημαντική οικονομική ζημιά.

Οι τοπικοί παράγοντες οφείλουν καταρχάς να αναγνωρίζουν το έργο των συναδέλφων μας, οι οποίοι παρά τις ελλείψεις εργάζονται άοκνα για την ασφάλεια των πολιτών και όχι να λοιδορούν με άστοχες «στοχευμένες» αναρτήσεις-δηλώσεις την Ελληνική Αστυνομία.

Καλούμε τις Αρχές της περιφερείας μας, που αντιλαμβάνονται την υπεραξία του τουριστικού προϊόντος και την ανάγκη διασφάλισης του, να συστρατευθούν μαζί μας στην κατεύθυνση της ουσιαστικής (ποιοτικής-ποσοτικής) αστυνόμευσης, ώστε να εξασφαλίσουμε έγκαιρα επάρκεια προσωπικού και εξοπλισμού, με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου προς όφελος της κοινωνίας, κατοίκων και επισκεπτών των νησιών μας.