Απάντηση μας έστειλε η εταιρεία ππου προμήθευσε τα rapid tests στην περιφέρεια με τιμή αυξημένη σε σχέση με τιμές που προσέφερε και έδωσε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Για λόγους καθαρά δεοντολογίας οφείλουμε να δημοσιεύσουμε την απάντηση την οποία δεν σχολιάζουμε, αφήνοντας την δικαιολογία στην κρίση του αναγνωστικού κοινού, έστω και αν αναφέρεται πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Αγαπητοί Κύριοι,

Σχετικά με τα αναφερόμενα σε πρωινή εκπομπή σχετικά με την τιμή αγοράς των Rapid test αντιγόνου από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  θα επιθυμούσαμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Δεν μπορεί να υπάρχει καμία απολύτως συσχέτιση μεταξύ της τιμής προς το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για ποσότητα 300 τεστ αντιγόνου,  εν είδη έμμεσης χορηγίας χωρίς κέρδος από την μεριά της εταιρείας μας, με την προσφορά της τιμής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που η περίοδος της παραγγελίας και παράδοσης τους,  έγινε σε περίοδο που οι τιμές των υψηλής ποιότητας τεστ και όταν ο επίσημος τιμοκατάλογος της εταιρίας μας ήταν 13 ευρώ και που επιπροσθέτως ήρθαν με κατεπείγουσα αεροπορική μεταφορά τόσο προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από την Σεούλ, όσο και αεροπορικώς από το Ελευθέριος Βενιζέλος με air cargo στο Αεροδρόμιο της Ρόδου.

Από την αρχή του 2021 οι τιμές των τεστ αντιγόνου έπεσαν Διεθνώς λόγω της μεγάλης ζήτησης, της μεγάλης παραγωγής και του μεγάλου ανταγωνισμού κυρίως από την Κίνα, πάντοτε όμως σχετίζονται με την ποσότητα παραγγελίας, τους όρους παράδοσης και πληρωμής.

Οσο αφορά εν γένει τις προμήθειες του Ελληνικού Δημόσιου, ενδεικτικά αναφέρω ότι η περιφέρεια Αττικής εντός του 2021, σε περίοδο  που οι τιμές των τεστ αντιγόνου είχαν πέσει, προμηθεύτηκε 100,000 τεστ αντιγόνου με τιμή 9,35. Την ίδια περίοδο η επίσημη τιμή της εταιρείας μας ήταν 10 ευρώ, σύμφωνα με την διατίμηση που επέβαλε το υπουργείο ανάπτυξης.

Η εταιρεία μας δεν συμπεριφέρεται σαν διάττοντας «έμπορος» υλικών Covid-19 και έχει επιλέξει να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες με επιστημονική και τεχνική εξυπηρέτηση, λόγω της υψηλής ευαισθησίας και της φύσης του προϊόντος.

Θα περιμέναμε μία θετική αντιμετώπιση στην εταιρεία μας,  που προέρχεται από την καρδιά της Μακεδονίας και που προσπαθεί να προσφέρει απασχόληση στον τόπο της και να τον προβάλει  και που επιμένει να υποστηρίζει την πόλη της και τον νομό της, είναι έντιμη, δεν αποτελεί πυροτέχνημα, τα εταιρικά της μερίδια δεν ανήκουν σε Offshore εταιρίες, και που επίσης απαντάει και ανταποκρίνεται σε όλα, είναι παρούσα και δεν κρύβεται.

Επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε, ότι δεν έχουμε καμία σχέση με κανένα από τα αναφερόμενα πρόσωπα που έλκουν την καταγωγή τους από την Βέροια, όσο και με τις σχέσεις τους και θεωρούμε ατυχή κάθε πιθανή συσχέτιση.

Κλείνοντας,  δεν είναι της φιλοσοφίας της εταιρείας μας να φθάνει σε ένδικα μέσα για την προστασία της φήμης και πελατείας της, αλλά επιφυλάσσεται  για την κάθε προστασία των νομίμων δικαιωμάτων της, διότι τείνει πλέον, να αποτελεί συστηματικό στόχο δυσφήμισης, που τώρα προσπαθεί να «συμπαρασύρει» και στην έδρα της την πόλη της Βέροιας που θεωρούμε θλιβερό.

Παρακαλούμε για την δημοσίευση του

Με εκτίμηση

DERMIS HELLAS E.E

 1,339 total views,  2 views today