Απάντηση ” μπάλια μπούλιου” της ΠΝΑΙ για τη ΡΟΔΟΓΚΑΖ

1185

Απάντηση με τα αναμενόμενα επιχειρήματα περί συκοφαντιών και λάσπης. έδωσε η Περιφερειακή αρχή στη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου για το θέμα της Ροδογκάζ.

Μόνο που  στην απάντηση εκτός του ισχυρισμού περί πληρωμής του προστίμου,    δεν αναφέρεται αν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει συμμορφωθεί στις υποδείξεις των υπηρεσιών.

Φυσικά δεν παραλείπεται και η καθιερωμένη επίθεση στον πρώην περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη κατά πάγια τακτική.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο αντιπεριφερειάρχης του Γιάννη Μαχαιρίδη, Αντώνης Χατζηιωάννου και η μετεξέλιξη της παράταξης Μαχαιρίδη στην οποία τώρα συμμετέχει, εισήγαγαν στην πολιτική ζωή και την «προληπτική» συκοφαντία!

Επιτίθενται αγνοώντας και δηλώνοντας την άγνοιά τους για τα πραγματικά δεδομένα και δήθεν ρωτώντας, συνεχίζουν να χτίζουν το περιβάλλον της λάσπης και της συκοφαντίας στο οποίο οι ίδιοι ανδρώθηκαν.

Ευτυχώς για τον τόπο, δεν κυβερνούν πια αυτοί και οι πολίτες και οι επιχειρηματίες των νησιών μας, δεν είναι όμηροι, όπως συνέβαινε στη εποχή τους.
Η παράταξη που όταν διοικούσε δίδαξε την ασέβεια στους θεσμούς και στους πολίτες που τους χρησιμοποιούσε ως ομήρους, είναι αυτή που θυμήθηκε, δύο μέρες πριν φύγει από την εξουσία, στις 29 Αυγούστου 2014, ημέρα Παρασκευή, να κλείσει όλα τα ελαιοτριβεία, όλα τα σφαγεία, όλα τα βενζινάδικα και όλα τα λατομεία των νησιών.

Σε εκείνη την Περιφερειακή Αρχή ήταν αντιπεριφερειάρχης ο Αντώνης Χατζηιωάννου που σήμερα παριστάνει τον τιμητή της νομιμότητας και τον υπερασπιστή του περιβάλλοντος.

Στη θητεία της παρούσας Περιφερειακής Αρχής, οι πολίτες και οι επιχειρηματίες δεν είναι όμηροι, ούτε εργαλεία.
Η εταιρεία ΡΟΔΟΓΚΑΖ έχει πληρώσει το πρόστιμο που η παρούσα Περιφερειακή Αρχή της επέβαλε και θα είχε ενδιαφέρον, ο αντιπεριφερειάρχης του Γιάννη Μαχαιρίδη, Αντώνης Χατζηιωάννου, να απευθύνει το ερώτημα και προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία μόλις προ δύο μηνών, στις 21 Μαρτίου 2019, πραγματοποίησε την άσκηση ετοιμότητας «Υγρό Πυρ», στις εγκαταστάσεις της ΡΟΔΟΓΚΑΖ

Οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος άνθρωπος πρώτα θα έθετε τα ερωτήματα και αφού έπαιρνε τις απαντήσεις, θα ετοποθετείτο δημόσια. Η παράταξη Μαχαιρίδη – Γλυνού δεν κατάφερε ούτε λεπτό να συμπεριληφθεί στους καλοπροαίρετους. Επέλεξε τη λάσπη και τη συκοφαντία και προσφάτως και την «προληπτική» συκοφαντία, ως μοναδικό όπλο άσκησης πολιτικής.

Καμία έκπληξη! Όλα αναμενόμενα από την παράταξη που δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αν καταβαίνει στις δημοτικές ή στις περιφερειακές εκλογές. Ο πανικός μπροστά στην επερχόμενη ήττα , επιδεινώνει την κατάστασή τους και πολλαπλασιάζει τα κρούσματα αυτογελοιοποίησης.
Κυριακή, κοντή γιορτή!

ΥΓ: Αν ο Αντώνης Χατζηιωάννου και η παράταξη Μαχαιρίδη – Γλυνού θέλουν να θέσουν ζητήματα ηθικής τάξεως, τότε ας ασχοληθούν με τον υποψήφιό τους Μπενέτο Σπύρου, για τον σε βάρος του καταλογισμό για 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο, για κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος, κατά την περίοδο που ήταν δημόσιος λειτουργός. Και αυτό δεν είναι ερώτημα. Είναι γεγονός.