Απάντηση του δημάρχου Λέρου στον Γ. Παυλή για το επιπλέον ακτοπλοικό δρομολόγιο

424

Από το γραφείο Δημάρχου Λέρου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου σχετικά με δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου κ. Γεωργίου Παυλή, που αφορούν νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο της Blue Star:

“Μετά την ανακοίνωση από τον κ. Μηταρακη ενός επιπλέον δρομολογίου της Blue Star,  πληροφορηθήκαμε και από τον κ. Παυλή, ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού κ. Μηταράκη, “τακτοποιήθηκε” το ζήτημα του επιπλέον ακτοπλοϊκού δρομολογίου για το οποίο Δήμος μας έχει ζητήσει εδώ και μήνες δια μέσω του Δημάρχου Λέρου, τόσο από τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα που έθεσε το θεμα απο τον Σεπτέμβριο του 2020 στον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Πλακιωτάκη καθώς και στην εταιρεία Attica Group για τη σύνδεση της Λέρου με το Βόρειο Αιγαίο..

Το αίτημα παραμένει σε εκκρεμότητα και θα συζητηθεί στο συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών ελπίζοντας ότι θα γίνει αποδεκτό.

Είναι προφανές ότι στα κοινά του τόπου μας κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Προσπαθώντας να εξαπατήσουν το Λεριακό λαό, την ώρα που ο κ. Μηταράκης ανακοινώνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου την πρόθεση της κυβέρνησης να κάνει τη Λέρο ένα απέραντο HotSpot,  κάποιοι προσκείμενοι στον κ. Παυλή όπως και ο ίδιος πανηγυρίζουν και ζητωκραυγάζουν για την ψευδή δρομολόγηση του επιπλέον ακτοπλοϊκού δρομολογίου, τη στιγμή που  κανένα νέο δρομολόγιο δεν υφίσταται, προς τον παρόν.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μια άκρατης παραπληροφόρησης, από ανθρώπους που είναι πανταχού απόντες από τις σημαντικές εξελίξεις στο νησί μας.

Αποτελεί ντροπή για τον τόπο μας, αυτοί που υποτίθεται ότι ασχολούνται με τα κοινά και θέλουν το καλό του τόπου, από την μία να μην παρουσιάζονται σε σημαντικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από την άλλη να παραπληροφορούν και να ανταλλάσσουν το μέλλον του τόπου μας για μικροκομματικά οφέλη.

Ευτυχώς, ο Λεριακός λαός είναι ο κριτής των πάντων”.