Απάντηση έδωσε το  Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, στην σημερινή ανακοίνωση της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”.

Στο κείμενο όμως επί της ουσίας δεν υπάρχει απάντηση για το θέμα που θίγει η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, δηλαδή το έργο του αγωγού μεταφοράς λυμάτων Αρχάγγελος – Βόδι.

Δεν δίνεται απάντηση για τους λόγους που η περιφερειακή αρχή εκτιμά, οτι δεν θα πρέπει να γίνει αυτό το εργό αλλά μια ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας λυμάτων για την Αρχάγγελο.

Ο τρόπος περιγραφής και σε προηγούμενες ανακοινώσεις δεν δίνει απαντήσεις στους πολίτες ώστε να καταλάβουν ότι το ένα  έργο όπως σχεδιάστηκε και δρομολογήθηκε δεν είναι κατάλληλο ενώ η τωρινή πρόταση είναι.

Επιπλέον θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος πόσο χρόνο ζωής θα έχει η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων δεδομένης και της τουριστικής ανάπτυξης.

Αντί όμως των αναμενόμενων αναλύσεων για να καταλάβουν οι πολίτες στην ανακοίνωση περιέχονται οι συνήθεις πια χαρακτηρισμοί περί συκοφαντιών ακόμη και οι υποψηφιότητες που προσφάτως ανακοινώθηκαν.

Στην απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το ανώνυμο και απρόσωπο γραφείο τύπου της “συμμαχίας”, το μεγαλύτερο τρολ στην ιστορία της πολιτικής, αγωνίζεται να αποτυπωθεί στην συνείδηση των ελαχίστων αναγνωστών του και ως χιουμοριστική εκπομπή.

Η γραφικότητα τους είναι τέτοια, ώστε μόνο με εμπάθεια, ψεύδη και συκοφαντίες μπορούν να μιλούν δημόσια, πάντα βεβαίως κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία.

Την ημέρα που ο Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει ως υποψήφιος του συστήματος Μαχαιρίδη-Γλυνού, διαλύοντας το παραμυθάκι της “ανεξαρτησίας” τους, βγαίνουν να βρίσουν και να συκοφαντήσουν, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή του κόσμου από την διάλυση του μύθου τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Καρίκης: "Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο σχήμα των Αντιδημάρχων Ρόδου"

Έφτασαν στο σημείο να γράψουν ότι ο Στέργος Στάγκας, την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Ιαλυσού, συνέδεσε την Ιαλυσό με τον αγωγό Αρχάγγελο-Βόδι που  δεν υπάρχει, αφού ήταν και παραμένει άλλο ένα φρικτό ψέμα της παρεούλας των συμφερόντων που εκπροσωπούν!

Ο κόσμος του Αρχαγγέλου ξέρει ποιος τους κορόιδευε, αφού τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και όπως λέει και ο λαός “ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.

Κορόιδευαν την κοινωνία για δυο δεκαετίες και ο θυμός τους από την αποκάλυψη συνδυάζεται με την υποχρέωση που έχουν να καλύψουν όλο το πολιτικό σύστημα που χλεύαζε συστηματικά και υποτιμούσε τη νοημοσύνη του κόσμου.
Ξέρουν να βρίζουν, ξέρουν να συκοφαντούν, είναι ο καθρέπτης αυτών που εκπροσωπούν.

Ας ασχοληθούν με τον υποψήφιό τους, πρώην Δήμαρχο Μπενέτο Σπύρου, που έχει καταλογισμό 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο και μετά να μην τολμήσουν να ξαναβάλουν την λέξη διαφάνεια στο στόμα τους.

 156 total views,  2 views today