Απίστευτα μέτρα και αφύσικη τιμωρία απαίτησαν σήμερα σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου να πάρουν οι συνδικαλιστές εναντίον του Τ. Ψαρομπά.

Ως γνωστόν, ο εν λόγω, με το χυδαιογράφημα του προκάλεσε την απομάκρυνση του από τη θέση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Οι συνδικαλιστές όμως του ΚΚΕ σήμερα απαίτησαν να διωχθεί από τη δουλειά του και να μην ξαναβρει εργασία στη Ροδο, κάτι που σίγουρα, για οσα και αν είπε, θα έφερναν καταστροφικές συνέπειες για την οικογένεια του!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΚΡ

Συνεδρίασε σήμερα, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00μμ, η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. Στη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά αλλά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα ώστε να εξασφαλιστεί εισόδημα για όλους τους εργαζόμενους.

Στην ενημέρωση έγινε αναφορά για την παράταση ανεργίας και των άλλων επιδομάτων που το Ε.Κ.Ρ μαζί με την Ομοσπονδία Τουρισμού και Επισιτισμού, τη Γ.Σ.Ε.Ε και τα σωματεία της δύναμης της, κατάφεραν να πετύχουν. Μία παράταση ανεργίας η οποία χλευάστηκε από τα μέλη της Δ.Α.Σ.

Αποφασίστηκε να καταδικαστεί για μια ακόμη φορά η ανάρμοστη και χυδαία ανάρτηση μέλους του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου να εξαντλήσει ό,τι προβλέπει το καταστατικό του για την περίπτωση αυτή.

Στο σημείο αυτό τα μέλη της Δ.Α.Σ – Π.Α.ΜΕ Κ.Κ.Ε απαίτησαν να παρθεί απόφαση, η οποία να ζητά πρώτον τη διαγραφή του μέλους από το Σωματείο και εν συνεχεία την απομάκρυνσή του από τη θέση εργασίας που κατέχει και να μεριμνήσουμε να μην ξαναβρεί δουλειά στην περιοχή μας αδιαφορώντας για την οικογένεια και τα πέντε (5) παιδιά του τονίζοντας χαρακτηριστικά «Δεν μας νοιάζει αν πεινάσουν!»

Ζητάμε από την ηγεσία του Π.Α.ΜΕ – Κ.Κ.Ε εάν συμφωνούν με τη θέση των μελών της Δ.Α.Σ – Π.Α.ΜΕ ότι όποιος εργαζόμενος υποπίπτει σε οποιοδήποτε παράπτωμα στην ιδιωτική του ζωή, να απολύεται άμεσα από την εργασία του και να μην βρίσκει ποτέ δουλειά.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ζήτησε την εξουσιοδότηση για να προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Ρ, οι οποίες μέσα από τις ανακοινώσεις πολιτικών κομμάτων (ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-Κ.Κ.Ε) θίγονται τόσο συνδικαλιστικά όσο και προσωπικά.

Τέλος η πλειοψηφία της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Επιτροπή να συνεδριάσει άμεσα μόλις ανακοινωθούν οι σχεδιασμοί της Κυβέρνησης για την αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις, το ωράριο και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες συντονίζοντας την αντίδραση των σωματείων.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες ώστε κανένας εργαζόμενος να μη μείνει αβοήθητος και χωρίς εισόδημα!!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 

 

 2,074 total views,  4 views today