Απίστευτη αντίδραση από τον δήμαρχο. Χωρίς λόγο και αιτία, προκλήθηκε σήμερα αναστάτωση στο δημαρχείο!

Ηδη ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ρόδου κυριολεκτικά βράζει γιατί στην επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Αλεξανδρή στο δημαρχείο, για να συναντηθεί με τον κ. Καμπουράκη, πρωτοφανώς ο δήμαρχος απαγόρευσε την είσοδο στη σύσκεψη, στον πρόεδρο Βασίλη Περίδη.

Ο κ. Περίδης, εκπροσωπώντας θεσμικά τους δικηγόρους και όχι με ατομική ιδιότητα, ήταν μαζί με τον κ. Αλεξανδρή και τον βουλευτή κ. Παππά στις επισκέψεις στο Δικαστικό Μέγαρο και στο Κτηματολόγιο. Η επίσκεψη όμως στο δημαρχείο ακολουθήθηκε από την περίεργη συμπεριφορά που άφησε όλους τους παριστάμενους …άναυδους!!

Αναμένεται, σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Περίδη, η επίσημη αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου με ανακοίνωση που θα εκδοθεί μέσα στην ημέρα.

590 χιλιάδες για το Κτηματολόγιο

Κατά τα λοιπά, για το θέμα των δικαστηρίων και του Κτηματολογίου βρέθηκαν λύσεις και μάλιστα γενναιόδωρες αφού 590 χιλιάδες ευρώ εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για το Κτηματολόγιο και η Περιφέρεια θα διεξάγει τον διαγωνισμό για την επισκευή του.

Ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε πως «Γίνεται μία προσπάθεια με συναίνεση, για να επιλυθούν χρόνια προβλήματα. Αυτά που είδα εγώ σήμερα στο κτηματολόγιο δεν προέκυψαν τους τελευταίους δύο μήνες. Έχουν πολύ βαθιά, από άποψη ιστορικότητας και χρονικής διάρκειας, καταγωγή».

 3,654 total views,  2 views today