Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος που ευχήθηκε επιτυχίες στο ΝΟΡ.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου κ. Δημήτρης Χριστοδούλου έκανε απολογισμό και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ΝΟΡ αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι κυρίως οικονομικής φύσεως.

Το σημαντικότερο είναι όπως τόνισε ο κ. Χριστοδούλου η οφειλή από εταιρεία που εκμισθώνει ακίνητο το οποίο διαχειρίζεται ο ΝΟΡ και οφείλει πάρα πολλά χρήματα αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έχει καταβάλει τα μίσθια από το 2010. Η υπόθεση έχει φθάσει στα δικαστήρια αλλά παρόλα αυτά τα χρήματα δεν έχουν καταβληθεί.

Στην ομιλία του ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρθηκε σε όσα έχουν γίνει για την στήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου.
«Δώσαμε πολύ αγάπη και στηρίξαμε δεκάδες αθλητικές οργανώσεις σε όλα τα νησιά στο Νότιο Αιγαίο. Εκδηλώσεις τοπικού ή υπερτοπικού χαρακτήρα εθνικού πανευρωπαικού και διεθνούς επιιπέδου. Αυτό έγινε γιατί πιστεύουμε ότι στα χρόνια της κρίσης η διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από το δημοσιονομικό. Να είμαστε καλά και να έχουμε υγεία και καλές ειδήσεις. Από εμάς ισχύει η δέσμευση να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας με όλες μας τις δυνάμεις», τόνισε στην ομιλία του ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Στα προβλήματα του ΝΟΡ αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
«Να εκφράσω τις ευχές μου για υγεία, δύναμη, χαρές, αισιοδοξία και ελπίδα, για το καλύτερο. Να συγχαρώ τον πρόεδρο και τα μέλη του ΝΟΡ για το έργο τους. Έκανε απολογισμό αλλά όλοι βλέπουμε ότι τα Ροδιτόπουλα μετά το βάπτισμα από την εκκλησία εδώ «βαπτίζονται» και μαθαίνουν τη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Αλλαξε χέρια το Polyglot, αποχώρησε η Ελένη Λίντα Σπυροπούλου

Συνεχίζεται η ναυτική παράδοση και η ιστορία μας. Κάποιοι εκμεταλλεύονται τερτίπια της ιστορίας ή άλλα τεχνάσματα για να ταλαιπωρούν τους σύννομους. Μαζί θα προχωρήσουμε για να αποκαταστήσουμε την αταξία που ταλαιπωρεί το ΝΟΡ και την τοπική κοινωνία», τόνισε ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

 190 total views,  2 views today