Να απέχει από τις επικείμενες πρόωρες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ενωση Ξενοδόχων Ρόδου αποφάσισε ο κ. Νίκος Γερονικόλας.

Με τον τρόπο αυτό εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για  την απόφαση που ελήφθη για πρόωρη  προσφυγή στις κάλπες.

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για την κατάθεση των  υποψηφιοτήτων έληξε σήμερα στις 15:00.  Δεν δόθηκε δηλαδή χρόνος στους υποψηφίους για να ετοιμαστούν ακόμη και να πληρώσουν τις συνδρομές τους .

Ο κ. Γερονικόλας υπογραμμίζει στη γραπτή δήλωση του ότι η απόφαση που ελήφθη στερείται νομικού και ουσιαστικού ερείσματος.

«Στηρίζω ολόψυχα τις προσπάθειες των συναδέλφων και εύχομαι, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, να εκλεγούν οι καλύτεροι. Δηλώνω ανεπιφύλακτα και ολόψυχα την στήριξη μου, στον Νικόλαο Γερονικόλα του Εμμανουήλ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους φερέλπιδες υποψηφίους, που έχει τη διάθεση και τις ικανότητες να εργαστεί για το κοινό καλό», τονίζει μεταξύ  άλλων.

Αναλυτικά στη γραπτή του δήλωση ο κ. Γερονικόλας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Κατά την τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, εξέφρασα ρητά και ξεκάθαρα την αντίθεση μου στην διενέργεια πρόωρων εκλογών, δεδομένου ότι μία τέτοια απόφαση στερείται νομικού και ουσιαστικού ερείσματος. Προς τούτο, θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου, να απόσχω από τις επικείμενες εκλογές της Ένωσης.

Θα είμαι δίπλα στη νέα διοίκηση, αλλά κάθετα αντίθετος σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και τρίτους παράγοντες, εκτός του κλάδου, που χειραγωγούν τις διαδικασίες και ευτελίζουν το θεσμό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εάν δεν υπήρχαν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις, θα είχε αποφευχθεί η άσκοπη καθυστέρηση της συμφωνίας με το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, για την σύναψη της νέας τοπικής κλαδικής σύμβασης εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Εφοπλιστές θα επισκεφθούν την Κάσο για να κάνουν δωρεές

Στηρίζω ολόψυχα τις προσπάθειες των συναδέλφων και εύχομαι, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, να εκλεγούν οι καλύτεροι. Δηλώνω ανεπιφύλακτα και ολόψυχα την στήριξη μου, στον Νικόλαο Γερονικόλα του Εμμανουήλ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους φερέλπιδες υποψηφίους, που έχει τη διάθεση και τις ικανότητες να εργαστεί για το κοινό καλό»

 

 266 total views,  2 views today