Κριτική στη δημοτική αρχή ασκεί με ανακοίνωση η παράταξη ” Με δύναμη για τη Ρόδο” του υποψηφίου δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη με αφορμή τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής χθες.

Η παράταξη κατηγορεί τη δημοτική αρχή για προχειρότητα ανοργανωσιά  ακόμη και για ανευθυνότητα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Η απερχομένη Δημοτική Αρχή δεν σταματά να βλέπει πράγματα που δεν έγιναν ποτέ στο νησί, μόνο και μόνο για να κρύψει αυτό που βλέπει όλη η Ρόδος: Τις πελώριες ευθύνες της, που στέρησαν στη Ροδίτισσα και στο Ροδίτη μια καλύτερη ζωή, την παροιμιώδη ανικανότητά της που μείωσε την αξία της Ρόδου και το εισόδημα των Ροδιτών, τις πολιτικά εγκληματικές αμέλειές της που πρόσβαλαν την αξιοπρέπεια του μόνιμου κατοίκου, αλλά και του επισκέπτη του νησιού μας.

Αλλά  η απερχομένη Δημοτική Αρχή, στη Διακομματική Συνάντηση για την κατανομή των χώρων και τη χρήση τους για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, που δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό τον κόσμο, ξεπέρασε κάθε όριο ανευθυνότητας. Προσήλθε απροετοίμαστη και χωρίς κανένα σχέδιο με βάση το νόμο και την κοινή λογική, προκειμένου οι εκλογές στο νησί μας να διεξαχθούν ομαλά και πολιτισμένα.

Η παράταξή μας «Με Δύναμη για τη Ρόδο» αποχώρησε από την. διαδικασία-παρωδία, αρνούμενη να γίνει μέρος τέτοιας προχειρότητας και ανοργανωσιάς.

Αντιλαμβανόμαστε πως η απερχόμενη Δημοτική Αρχή συνειδητοποιεί την επερχόμενη ήττα της στις εκλογές και δεν ασχολείται σοβαρά με τίποτα. Ας προσπαθήσει λίγο περισσότερο όμως, κι αφού δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, τουλάχιστον να τις οργανώσει στοιχειωδώς σωστά. Είναι κι αυτή μια προσφορά στον τόπο.

 260 total views,  2 views today