Στη Ρόδο  βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η αρχή της περιοδείας του  πρωθυπουργού έγινε από την πλατεία Κύπρου.

Τον περίμεναν ο αναπ. υπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός οι βουλευτές Η. Καματερός και Δ. Γάκης, πολίτες και στελέχη του κόμματος.

Στο πρόγραμμα του ήταν το πέρασμα από κεντρικές οδούς και η κατάληξη στην καφετέρια Yachting Club

Δημοσιονομικός εκτροχιασμός

Σε σύσκεψη που ακολούθησε ο πρωθυπουργός επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, θεωρώντας [πως θα υπάρξει δημοσιονομικός εκτροχιασμός.

20190615_112925
20190615_112908
20190615_112803

Η συνέχεια της περιοδείας

Στις 13:30 θα αναχωρήσει για Χάλκη και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Τήλο όπου και θα διανυκτερεύσει. Την Κυριακή θα επισκεφθεί τη Νίσυρο και την Κω.

Επεισόδια ετοιμάζονται στην Κω

Ωστόσο στην Κω και πριν την ομιλία του πρωθυπουργού ετοιμάζονται επεισόδια για τη συμφωνία των Πρεσπών. Σε ετοιμότητα θα είναι η ΕΛΑΣ

Πολιτική ομιλία στην Κω

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στην Κω και συγκεκριμένα στο Χάνι την Κυριακή και ώρα 19:00.

Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Συγκροτήματος αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,  συνοδευόμενος από κυβερνητικά και πολιτικά στελέχη, επισκέπτεται  αυτό το Σαββατοκύριακο -για μία ακόμη φορά- τη Δωδεκάνησο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ιδιαιτέρως σημαντικής για την περιοχή μας, θα βρεθεί στην  Κω την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 7.00 μμ, σε  μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον χώρο του  Λαογραφικού Μουσείου (Χάνι)

Με την παρουσία του πρωθυπουργού  στο νησί μας, ολοκληρώνεται ένα  πλούσιο διήμερο  πρόγραμμα  συναντήσεων και επικοινωνίας με τους πολίτες της Δωδεκανήσου, με πρώτο σταθμό τη Ρόδο και συνέχεια στη Χάλκη, την Τήλο και τη Νίσυρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του Νοσοκομείου Ρόδου

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας   να  συμμετάσχουν  σε αυτή την ιδιαίτερης βαρύτητας πολιτική εκδήλωση, με επίκεντρο τους νέους προγραμματικούς άξονες  του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία και τις συγκεκριμένες  προτάσεις ενίσχυσης  και διεύρυνσης  των  πολιτικών  για τη νησιωτικότητα .

 230 total views,  2 views today